پربازدیدترین ها

کد خبر: 228722 ۱۳:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۷

یادداشت / علیمیر کرمی :

از شعار "نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران" تا شبهه چرایی عدم ورود ایران در تحولات افغانستان

بازی دراز 1404:ماهیت شعار "نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران" که بعضی سردادند دروغی بسیار عوام فریبانه بود. امروز هم سعی می کنند با شعار دیگر و با القا شبهه های دیگر در رابطه با رفتار حاکمان حقیقی و به شیوه نرم افکار عمومی را به انحراف بکشانند.

از شعار "نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران" تا شبهه چرایی عدم ورود ایران در تحولات افغانستان

علیمیر کرمی تحلیلگر مسائل سیاسی و نماینده ادوار در یادداشتی نوشت: در طول انقلاب فتنه‌های زیادی بوده و در آینده نیز با فتنه‌های دیگری روبرو خواهیم شد؛ دشمن می‌کوشد با فشار بر مردم، به گونه‌ای فضا را مدیریت کند که مردم از خواسته‌ها و مواضع‌ خود دست بردارند. البته ملت ما راه خود را سال‌هاست که انتخاب کرده و پشت سر ولایت فقیه حرکت و از آن حمایت می‌کند. فتنه همواره چند لایه دارد لایه رویی آن همان ظاهر فتنه مانند اردو کشی های خیابانی، آتش زدن ها و شعار  هایی است که در گذشته می دادند؛ مانند "نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران" .

این افراد هرگز جانشان را فدای ایران نکردند و حتی از راحتی و منافع خود در راه حفظ امنیت کشور نگذشتند بلکه سردار سلیمانی و یارانشان بودند که جانشان را کف دست گرفتند و به میدان دفاع از ایران شتافتند.

این افراد که کمک کننده به جنگ روانی دشمن هستند، چیزی جز سر افکندگی به دست نیاورده اند و در آینده هم نخواهند آورد؛ اما لایه زیرین فتنه به کسانی بر می گردد که از پشت صحنه برنامه ریزی می کنند و معمولا خیلی ها پشت صحنه را نمی بینند.

ماهیت شعار "نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران" که بعضی سردادند دروغی بسیار عوام فریبانه بود. امروز هم سعی می کنند با شعار دیگر و با القا شبهه های دیگر در رابطه با رفتار حاکمان حقیقی و به شیوه نرم افکار عمومی را به انحراف بکشانند. آن روز با آن شعار می خواستند با فراموشی مرزهای فرافیزیکی جمهوری اسلامی و قطع بازوان بلند و قدرتمند کشورمان، ایران را در مقابله با تهاجمات خارجی باز دارند و امروز با عوام فریبی دیگر و برخی انتقادات مبنی بر اینکه ایران باید در تحولات افغانستان ورود کند دام بزرگی برای ایران پهن کنند. این ها خوب می دانند افغانستان هم برای روسیه و هم برای آمریکا یک باتلاق بود.

خود این ها می دانند ایران اوضاع افغانستان را به دقت رصد می کند. ما نمی توانیم برای مردم افغانستان دولت تعیین کنیم و نمی توانیم آن ها را تشویق کنیم که چه شخصی را به عنوان رییس جمهور انتخاب کنند. آنچه که ایران می تواند انجام دهد این است به طرفین ماجرا بگوید که جنگ راه حل افغانستان نیست و به آن ها تاکید کند از طریق مذاکره سیاسی می توانند به نتیجه برسند.