پربازدیدترین ها

کد خبر: 228339 ۱۱:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۹

فرماندارسرپلذهاب:

نماز جمعه باعث آگاهی بخشی و بصیرت افزایی در جامعه میشود/ بااجرای دستورات اسلامی مدینه فاضله شکل میگیرد

بازی دراز1404:فرماندارسرپلذهاب گفت: نماز جمعه باعث آگاهی بخشی و بصیرت افزایی در جامعه میشود و قطعا بااجرای دستورات اسلامی مدینه فاضله در جامعه شکل میگیرد.

نماز جمعه باعث آگاهی بخشی و بصیرت افزایی در جامعه میشود/ بااجرای دستورات اسلامی مدینه فاضله شکل میگیرد

نورالدین فرزادی پور در گفتگو با خبرنگار ما در رابطه با اولین‌اقامه نماز جمعه بعد از انقلاب در کشور ایران اسلامی اظهار داشت: دستورات دین مبین اسلام برای رستگاری انسان و انتخاب مسیر درست زندگی است ، اگر معرفت لازم نسبت به دین ایجاد شود و تمام دستورات اسلامی انجام گیرد مدینه فاضله شکل میگیرد.

وی افزود: کدام قانون و سیستم حکومتی می تواند جامعه ای را از فقر و تنگدستی نجات دهد در حالیکه اگر دستورات اقتصادی دین اسلام مثل زکات و خمس به درستی و کامل در جامعه اجرا شود هیچ فقیری در آن جامعه باقی نمی ماند.

ایشان بیان کرد:نماز علاوه بر آثار شخصی ، خودسازی و تزکیه نفس انسان باعث سلامت جامعه و تاثیرات مثبت بر آن از طریق نهی کردن نماز از فحشاء ، منکرات و گناهان می شود .

وی اوامه داد: نماز جمعه آثار و برکات بسیاری در زندگی فردی و اجتماعی انسان دارد و اولین اثر آن تقویت برابری ، عدالت ، صمیمیت و برادری است که در صفوف به هم پیوسته نماز جمعه به آینه مشاهده می شود.

فرزادی پور گفت: آگاهی بخشی و بصیرت افزایی جامعه ایجاد پیوند ، همبستگی و هماهنگی جامعه از دیگر آثار نماز جمعه در جامعه است .

وی تصریح کرد: امام جمعه در خطبه های نماز جمعه علاوه بر بیان مسائل شرعی و دینی به بیان مسائل سیاسی و اجتماعی روز نیز می پردازد و از این طریق باعث افزایش سطح آگاهی و بصیرت مردم جامعه می شود .

ایشان اظهار داشت: ایجاد نظم و هماهنگی در جامعه نیازمند یک محور است و امام جمعه بعنوان یک شخص عادل ، آگاه و با اشرافیت کامل بر موضوعات مختلف جامعه می تواند بعنوان یک محور  باعث ایجاد همبستگی و هماهنگی بین دستگاههای مختلف و مردم جامعه برای پیشبرد اهداف و برنامه های نظام شود.

وی در پایان نماز جمعه را مرکز تصمیم گیری خواند و گفت: ما در جامعه ای زندگی می کنیم که هرروز نیاز به موضع گیری در تصمیمات و برنامه های مختلف نظام است و نماز جمعه می تواند شهرستان را با سایر شهرستانها همسو کرده و در برنامه های مختلف کشور بعنوان یک صدای واحد موضع گیری کند.

لازم به ذکراست: پیشنهاد برگزاری نمازجمعه توسط مرحوم آیت الله طالقانی ارائه شد و حضرت امام خمینی (س)، این مهم را به خود ایشان سپردند و بدین ترتیب: در ۵ مرداد ۱۳۵۸ برابر با سوم رمضان سال ۱۳۹۹ اولین نماز جمعه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به امامت مرحوم آیت الله طالقانی در دانشگاه تهران برگزار شد.