پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 178882 ۱۱:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۴

امام جمعه سرپلذهاب:

زکات از نشانه های همراهی ملت بادولت است/کاهش فاصله طبقاتی جامعه با پرداخت زکات

بازی دراز 1404 : امام جمعه سرپلذهاب درهمایش ستاد زکات شهرستان گفت : زکات ازنشانه های همراهی ملت بادولت دراجرای کارهای عام المنفعه است که سبب کاهش فاصله طبقاتی جامعه خواهدشد.

 زکات از نشانه های همراهی ملت بادولت است/کاهش فاصله طبقاتی جامعه با پرداخت زکات

به گزارش بازی دراز، امام جمعه سرپلذهاب درهمایش زکات شهرستان نقش مبلغان و رسانه‌های گروهی در اجرای این فریضه الهی را مهم ارزیابی کرد وگفت: اعضای شورای زکات شهرستان درجهت انجام صحیح کارها باکیفیت مطلوب تلاش می کنند که اگر این کارها با نیت خالص انجام شود رضایت مردم وخداوند را درپی خواهد داشت.

حجت الاسلام مجیدصفدری زکات را ازنشانه های همراهی ملت با دولت خواند وبابیان اینکه زکات عاملی برای ترغیب مردم درجهت انجام اعمال خیر وعام المنفعه است افزود : رشدوشکوفایی جامعه مبتني بر ايجاد انسجام و همدلي و تعاون اجتماعي است كه يكي از ابزارها و وسايل ايجادي چنين حالتي در جامعه پرداخت زكات و ديگر حقوق مالي اسلامی است كه افزون بر ايجاد بركت در مال و ثروت شخصي و جمعي موجب انسجام و همدلي مردم آن جامعه مي شود.

رئیس ستاد زکات شهرستان با اشاره به ایات متعدد قرآن کریم در خصوص زکات این فریضه الهی را موجب کاهش فاصله طبقاتی جامعه دانست وبابیان اینکه شکوفایی اقتصادی جامعه وآسایش مادی مردم درگرو چشم پوشی نکردن از زکات بعنوان مهمترین ابزار اقتصادی است تاکیدکرد : نماز و زکات انسان را در برابر آسیب‌پذیری اخلاقی و ناهنجاری‌های رفتاری و حق‌کشی و قانون‌گریزی بیمه می‌کند و او را به انسانی مقاوم و شکست‌ناپذیر در برابر نفس سرکش و شیطان وسوسه‌گر تبدیل می‌سازد.

درادامه فرماندار سرپلذهاب نیز  با بیان اینکه زکات به معنای تزکیه و پاکی است، اظهار داشت: دراسلام زکات بعنوان یک امر پاک کننده مطرح شده است که این فریضه را بعنوان یکی ازمطهرات رارداده است وهرانسانی با پرداخت آن دراموال موردنظر می تواند مال خودرا تطهیرنماید.

جهانبخش حیدری افزود : ازسوی دیگر پرداخت صحیح زکات باعث پاک شدن جامعه از فقر و تنگدستی می شود که زمینه ساز بسیاری از آلودگیهای جامعه است لذا می توان گفت که زکات باعث پاک کردن جامعه از آلودگیها وناپاکی های متاثر ازفقر نیز می باشد.   

وی در پایان ابراز داشت: جامعه فقیر، جامعه آسیب‌پذیر است که در آن ناهنجاری‌ها و آلودگی‌های اخلاقی به‌ راحتی عرض‌اندام کرده و بنابراین یکی از فلسفه‌های اصلی زکات بعد اقتصادی و فقرزدایی آن است که باعث می‌شود جامعه رشد و تعالی داشته و پاک شده و در یک رفاه نسبی قرار گیرد.

درابتدای این جلسه مدیر کمیته امداد شهرستان سر پلذهاب  با اشاره به راه های عملی ترغیب و تشویق مردم به پرداخت زکات، گفت :تقویت باورهای دینی و اعتقادی در افراد که پایه و اساس فکری جامعه است می تواند مشوق ادای حق محرومان و مستضعفان جامعه باشد.

علی اصغربرق پوربابیان اینکه درسال گذشته  ۷ میلیارد و ۶۴۰ میلیون ریال زکات توسط کشاورزان پرداخت شده افزود : زکات مستحبی نیز مورد نظر مردم شهرستان می باشد که از مجموع زکات جمع‌آوری شده شهرستان ۴۰۰  میلیون ریال مربوط به زکات مستحبی است.  

وی با اشاره به سهم محرومان شهرستان درجمع آوری زکات ،میزان اعتبارتشویقی زکات شهرستان را 300 میلیون ریال عنوان کرد واظهارداشت : 5میلیارد ریال از اعتبار زکات جمع آوری شده شهرستان در راستای امورعام المنفعه وبرنامه هایی همچون ساخت و مرمت مساجد، حمام ، خانه بهداشت و کمک به هیأت‌های مذهبی هزینه شده است.

برق پور درپایان برگزاری همایش ها ، فضاسازی تبلیغاتی و تجلیل از چهره های برجسته و فعال در پرداخت زکات را از شیوه های ترویج این فریضه الهی در شهرستان برشمرد.

همایش زکات شهرستان سرپلذهاب با حضور جمعی از مسئولین،کشاورزان و عاملین زکات در کانون شهید باهنر شهرستان برگزار گردید.

در این همایش برلزوم تشویق وترغیب مردم به انجام این فریضه الهی ، ساماندهی عاملین زکات واعزام آنها ، جمع آوری مبالغ وهزینه آنها دربرنامه های عام المنفعه شهرستان تاکید شد.

انتهای پیام/ ش