پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۱۲:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۱

مدیران از همه ظرفیت ها برای رونق تولید استفاده کنند

کرمانشاه- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه استاندار کرمانشاه از مدیران دستگاه های اجرایی استان خواست از همه ظرفیت ها برای رونق و توسعه تولید و حل مشکلات پیش روی تولیدکنندگان استفاده کنند.

به گزارش بازی دراز،  هدایت حاتمی روز سه شنبه در اولین جلسه بهبود فضای کسب و کار استان کرمانشاه در سال جدید در استانداری با اشاره به نامگذاری امسال به نام «رونق تولید» توسط مقام معظم رهبری، افزود: انتخاب این نام نشان از نگاه ویژه رهبر انقلاب به مساله تولید دارد و دغدغه های ایشان در خصوص رونق دادن به تولید به عنوان یکی از راه های اساسی تقویت اقتصاد کشور قابل تحسین است. 
او به تقویت کارگروه رفع موانع تولید در استان نیز تاکید و اظهار داشت: ما وقتی تجربه های موفق کشورهای توسعه یافته در زمینه سرمایه گذاری را بررسی می کنیم می بینیم که یک سرمایه گذار پیش از آنکه به نرخ مالیات و بسته های حمایتی برای سرمایه گذاری توجه کند به میزان زیرساخت ها و قوانین و مقررات تسهیل کننده توجه می کند.
او گفت: بر همین اساس بود که ما در سال گذشته تاکید زیادی بر کاهش زمان صدور مجوز و استعلام ها داشتیم تا یک سرمایه گذار با انگیزه بیشتری به این استان بیاید و در آن سرمایه گذاری کند. 
حاتمی در ادامه تصریح کرد: در بررسی گزارش های بهبود فضای کسب و کار در سال97 به این نتیجه رسیدیم که اولین مانع جدی در این خصوص، مانع اداری بخصوص در زمان استعلام هاست که گاه جواب یک استعلام تا سه ماه نیز طول کشیده است و این مدت زمان، بی انگیزگی و دلسردی را برای یک سرمایه گذار به همراه دارد که ما تمام سعی خود را برای رفع این مانع و کاهش مدت زمان استعلام ها به کار برده ایم و آن را به حداقل زمان ممکن رسانده ایم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: همچنین تامین نقدینگی، تفسیرهای نابجای مالیاتی و برداشت های ناصواب از قانون و مقررات از دیگر موانع جدی در بهبود فضای کسب و کار و سرمایه گذاری در استان بودند که همه اینها در کمیسیون های مختلف تخصصی و یک کارگروه منسجم رفع و کاهش خواهند یافت تا مسیر سرمایه گذاری در استان تسهیل یابد و در این خصوص به یک الگوی کشوری تبدیل بشویم. 
حاتمی اظهار داشت: امسال هیچ گونه کم کاری و اهمال در خصوص تولید و سرمایه گذاری از هیچ دستگاهی پذیرفته نیست و باید به گونه ای عمل کنیم که کرمانشاه به متوسط کشوری نزدیک شود نه اینکه عقب گرد داشته باشیم.
او تاکید کرد که همه ما باید دست در دست هم، رونق تولید را در استان به گونه ای اجرایی کنیم که مردم و تولیدکنندگان، اثرات آن را کاملاً احساس کنند و من مطمئن هستم اگر در این خصوص یک همدلی همراه با تعهد و احساس مسئولیت در بین مسئولین و تولیدکنندگان به وجود بیاید امسال سال تحول کرمانشاه در زمینه رونق تولید خواهد بود.
استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت دارای بیش از یک هزار واحد تولیدی با 30 هزار نفر اشتغالزایی است.