آخرین مطالب

پربازدیدترین ها

کد خبر: 223692 ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۵

یادداشت:

شب نشینی های فضای مجازی آسیب آور است/ مردم این زمانه برای دوری ازهم به هر بهانه ای متوسل می شوند

بازی دراز1404:شب نشینی زمان های گذشته امروزه به یک جمله " یادش بخیر" بسنده شده است و امروزه این شب نشینی ها سرد و بی روح بین نسل های امروزی می گذرد.

شب نشینی های فضای مجازی آسیب آور است/ مردم این زمانه برای دوری ازهم به هر بهانه ای متوسل می شوند

به گزارش بازی دراز، شب نشيني ها،جمع شدن درخانه بزرگ ترهاي فاميل و بازي هاي دسته جمعي و گپ و گفت هاي فاميلي، هر روز کمرنگ وکمرنگ تر مي شود. تا جايي که صله رحم هم به فضاي مجازي و نرم افزارهاي تلفن همراه تسري پيدا کرده است و روابط بين اعضاي خانواده و فاميل هر روز بيشتر از گذشته رو به سردي مي رود.اين روزها چهره اعتياد هم در حال رنگ عوض کردن است.

شب نشینی زمان های گذشته امروزه به یک جمله " یادش بخیر" بسنده شده است و امروزه این شب نشینی ها سرد و بی روح بین نسل های امروزی می گذرد.

شب‌نشینی‌ها گاه به بهانه یک مناسبت همچون شب یلدا و نوروز و دیگر عیدهای ملی و مذهبی برگزار می‌شد و گاه بی مناسبت اهالی خانه هوای دیدار دوستان و آشنایان خود را می‌کردند و شبی را دورهم جمع می‌شدند، گل می‌گفتند و گل می‌شنیدند و دست آخر با یک دل پر از خاطره‌های شیرین و شنیدنی به خانه باز می‌آمدند.

امروزه استفاده از شبکه های اجتماعی چه در گوشی های تلفن همراه و چه در سیستم های رایانه شخصی به یک امر طبیعی و به نوعی غیر قابل انکار تبدیل شده است.

علاقه و وابستگی خیل عظیمی ازافراد کوچک و بزرگ ،پیر و جوان فرهیختگان، صاحبان قلم و رسانه، سیاسیون و دیگر قشرهای مختلف جامعه به استفاده از فضاهای مجازی باعث شده است که ارتباط های بسیار موثر و طرح مباحثه های مناسب که منجر به نتیجه های مثمر ثمر می شود در این فضا وجود داشته باشد اما اختلاف نظرها، طرح مسائل کلی و همچنین برخی توهین های بی دلیل در این نوع فضاها باعث شکاف این قشرها در جامعه حقیقی شده است.

امروزه صحبت ها و صله رحم ها در ارسال یک پیام متنی، صوتی و یا تصویری در برنامه های فضای مجازی ختم شده است، چهره ها به خاطرات سپرده شده اند و سفره های از فرهنگ های مختلف در تمدن و فرهنگ بومی رخنه کرده ومیهمان آسیب های جبران ناپذیر در خانواده ها شده است.

قطعی اینترنتی در بعضی مواقع آنچنان افراد را دچار آشفتگی و اضطراب می کند که روال عادی زندگی را مختل کرده و به گونه ای که روابط خانوادگی و اجتماعی دربین افراد و خانواده ها به فضای مجازی کوچ کرده است و اعضای فامیل در گروه هایی که در نرم افزارهای تلفن همراه ایجاد می کنند از حال یکدیگر با خبر می شوند.
وابستگی به گوشی های همراه خوراک مردم شده است،تاثیرات منفی که برزندگی شاغلین،خانه دارها و .... گذاشته است قابل کنترل نیستند مگراینکه خود فرد توانایی و تصمیم بر تَرک این وسیله اعتیاد آورکند و این از سوی دیگر نیازبه حمایت های دولت و ارشاد و هدایت مردم  به سرگرمی های دیگردارد که باید مسئولین متولی در این امر سهیم باشند و به فکر چاره ای باشند.