پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 4654 ۱۷:۳۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۶

جشنواره غذاهای سالم در سرپل ذهاب برگزار شد

جشنواره غذاهای سالم در سرپل ذهاب برگزار شد
جشنواره غذاهای سالم، با پخت غذاهای محلی و سنتی ایرانی و محلی روز شنبه در بوستان نشاط و با حضور 30 نفر از زنان خانه دار شهرستان سرپل ذهاب برگزار شد سرپرست شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب گفت: تغذیه یکی از فاکتورهای مهم برای ارتقای سطح سلامت شهروندان است و باید مورد توجه قرار گیرد. دکتر ˈهوشنگ بهاریˈ افزود: این جشنواره با هدف ارایه راهکارهای صحیح داشتن رژیم غذایی مناسب و غذای سالم به شهروندان برگزار شده است. وی تصرح کرد: ارتباط مستقیم بین سلامت و سبک زندگی و تغذیه مردم وجود دارد و توجه به شیوع تغذیه صحیح می تواند در کاهش بیماری ها و سلامت شهروندان اثر گذار باشد. بهاری گفت: این جشنواره در راستای گرایش به شیوه صحیح تغذیه در میان افراد جامعه و بخصوص نسل جوان و پرهیز از مصرف غذاهای ناسالم بخصوص فست فودها برگزار شده است. در پایان این جشنواره که به مناسبت هفته تغذیه برگزار شد و شرکت کنندگان انواع غذاهای محلی، سنتی، پلوها، آش ها، سوپ و ترخینه را در آن عرضه کرده بودند، از نفرات برتر با اهدای هدایایی تجلیل شد.