در این جلسه معاون فرماندار شهرستان در خصوص اهميت برگزاري كارگروه سلامت و اجراي بموقع مصوبات مطالبي بيان و تاکید داشتند : ارتقاء سطح سلامت و بهداشت جامعه در گرو تلاش همگاني و احساس مسئوليت آحاد مردم علي الخصوص مسئولين دست اندر كار مي باشد.
فرریبرز شهبازی خواستار تعامل و هماهنگی همه دستگاه های اجرایی برای حفظ سلامت شهروندان و جلوگیری از بیماریهای شایع در فصل زمستان شد و ادامه داد : مراکز بهداشتی و درمانی و همه دستگاه های اجرایی تلاش می کنند تا بهترین شرایط را برای سلامت جامعه مهیا کنند
در ادامه دکتر بهاری با تاکید بر اجرای مصوبات کارگروه خاطر نشان کرد: در صورت تحقق این اهداف، مردم میتوانند با امنیت و آرامش مواد غذایی را مصرف کنند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان با اشاره به اینکه بازرسیهای بهداشتی در این زمینه باید مرتب و پیوسته انجام گیرد، ادامه داد: فروشندگان مواد غذایی و غذاخوریها باید از لحاظ بهداشتی کنترل شوند تا بتوان از بروز بیماری و آلودگی در سطح جامعه جلوگیری کرد.
وی در پایان تاکید کرد: باید به بهداشت اماکن توجه بیشتری شود و دستگاههای نظارتی، نظارت خود بر این اماکن را افزایش دهند
وی در ادامه از بازدید مشترک کارشناسان 115 مورد از سطح کارگاه ها و نانوایی ها و تعداد موارد کولر سنجی از آب شرب 21 هزار و 235 مورد و همچنین جمع آوری 100 کیلو مواد غذایی فاسد و 6هزار و 440 کیلوگرم نمک از خبازی ها جمع آوری و معدوم گردیده و همچنین 2 هزار و 600 مورد نیز بازرسی در پاییز 1391 در سطح شهرستان انجام گرفته . .
در این جلسه در خصوص مسائلی از قبیل پزشک خانواده ، اتلاف جانواران موذی و جمع آوری سگهای ولگرد، ارائه گزارش از وضعیت بهداشت آب شرب شهرستان ، آخرین وضعیت جمع آوری زباله های عفونی ، رفع نواقص سرویسهای بهداشتی ، تامین آب شرب و احداث توالت در محل پارکها ، تغییر و تعویض سبدهای جمع آوری زباله در سطح شهرستان توجه به سلامت عمومی رفته گران و سامان دهی به وسایل حمل زباله شهری و پیشگیری از عرضه و کشتار مرغ و دام در سطح شهرستان و روستاها از مهمترین مصوبات جلسه بود