5. آذر 1393 - 11:16   |   کد مطلب: 147706
مطالعات اخیر در ویرجینیا نشان داده اند که نوعی فلاونوئید موجود در کاکائو از چاقی و ابتلا به دیابت پیشگیری می کند.

در این مطالعه با بررسی موش های آزمایشگاهی مشخص شد که یک نوع آنتی اکسیدان موجود در شکلات می تواند مانع از اضافه وزن و نیز کاهش میزان قند خون شود. پیش از این نیز مطالعات نشان داده بودند که مصرف شکلات می تواند از بدن در برابر دیابت نوع دوم حفاظت کند و نوجوانانی که شکلات بیشتر مصرف می کنند لاغرترند.

در ادامه این مطالعه محققان به بررسی این موضوع پرداختند که چه نوع فلاونوئیدی دقیقا موجب پیشگیری از چاقی و دیابت می شود. محققان برای انجام این تحقیق به مدت 12 هفته به موش های آزمایشگاهی رژیم غذایی پر چرب و یا کم چرب که حاوی انواع مختلف فلاونوئید بود، دادند.

نتایج نشان داد که تاثیر مثبت مصرف شکلات برای حفظ وزن و کنترل قندخون ناشی از اثر یک نوع فلاونوئیدبه نام Oligomeric procyandins است.

لینک کوتاه:

دیدگاه شما

آخرین اخبار

پربیننده ها