پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 11397 ۱۶:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۴

سرهنگ محمدی: تشریح عملیات بازی دراز/ حماسه های ماندگاری که خلق شد

سرهنگ محمدی: تشریح عملیات بازی دراز/ حماسه های ماندگاری که خلق شد
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه گفت: با توجه به اهمیت ویژه ای که ارتفاعات بازی دراز دارا بود، به منظور عقب راندن ارتش متجاوز عراق و مسلط شدن رزمندگان اسلام بر ارتفاعات بازی دراز طی عملیاتی تحت عنوان عملیات مرحله اول بازی دراز بخش عمده ای از این ارتفاعات آزاد شد. 1 gpg

سرهنگ مراد علی محمدی در گفتگو با خبرنگار مرصاد،  در خصوص عملیات پیروزمندانه بازی دراز اظهار داشت: دشمن متجاوز پس از تلاش زیاد برای تصرف کامل منطقه دشت ذهاب و تنگه پاطاق با مقاومت رزمندگان اسلام مواجه و با توجه به عدم موفقیت در تصرف تنگه پاطاق تلفات سنگینی در منطقه دشت ذهاب متحمل می شد بر همین اساس برای کنترل این منطقه و جلوگیری از تلفات پی در پی بر یگان‌های خود در ارتفاعات بازی دراز مستقر کرد.

وی در ادامه افزود: با توجه به اهمیت ویژه ای که ارتفاعات بازی دراز دارا بود، به منظور عقب راندن ارتش متجاوز عراق و مسلط شدن رزمندگان اسلام بر ارتفاعات بازی دراز طی عملیاتی تحت عنوان عملیات مرحله اول بازی دراز بخش عمده ای از این ارتفاعات آزاد شد.

 محمدی گفت: برای انجام این عملیات، طرح عملیاتی محسن در فروردین ماه ۱۳۶۰ توسط سپاه و ارتش تهیه شد و نیروهای عمل کننده با هدایت قرارگاه مشترک ارتش و سپاه در ساعات پایانی روز یکم اردیبهشت ماه با استفاده از تاریکی شب حرکت خود را شروع کرده و در بامداد روز دوم اردیبهشت ماه حمله خود را علیه دشمن آغاز کردند.

وی در خصوص محورهای عملیات پیروزمندانه بازی درازافزود: رزمندگان اسلام در ۴ محور به سمت اهداف از پیش تعیین شده حرکت و تک خود را آغاز و نسبت به تصرف اهداف مورد نظر اقدام کردند.

 مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه  گفت: دشمن در طی مدت ۷ روز عملیات، چندین بار پاتک کرد که با مقاومت و پایداری رزمندگان اسلام مواجه می شد. خلبان دلاور هوانیروز علی اکبر شیرودی، فرمانده یگان تکاور حسین ادبیان، سرداران شهید غلامعلی پیچک، محسن وزوایی و حاجی بابا که در هدایت این عملیات نقش موثر و بسزایی داشتند و دلاوری ها و حماسه‌های ماندگاری خلق کردند.