پربازدیدترین ها

کد خبر: 225157 ۰۹:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۵

گزارش:

سنگ جلوی پای نهادهای خیریه و حمایتی و مردم برای برخورداری از تسهیلات خیرخواهانه کمک معیشتی

بازی دراز 1404:مردم شهرستان سرپلذهاب برای برخورداری از تسهیلات خیرخواهانه کمک معیشتی نهادهای خیریه و حمایتی در دام مراحل بروکراسی و کاغذبازی بانک ها افتادند.

سنگ جلوی پای نهادهای خیریه و حمایتی و مردم برای برخورداری از تسهیلات خیرخواهانه کمک معیشتی

 

بسیاری از نهادهای حمایتی و سازمانهای خیریه با ندای رهبر انقلاب در دوران شیوع بیماری کرونا برای دستگیری از فقرا و نیازمندان و حمایت از مشاغل آسیب پذیر جامعه به میدان آمده و کمکهای نقدی و غیر نقدی خود را برای اهداء به مردم نیازمند و آسیب پذیر به صف کردند.

در این میان یکی از سازمانهای خیریه تعداد ۵۶۰ فقره تسهیلات بانکی ارزان قیمت را به اقشار کم درآمد و مشاغل آسیب پذیر در سرپلذهاب اختصاص داد تا بتواند مرحمی هرچند کوچک بر زخمهای آنهایی باشد که از شیوع بیماری کرونا در شهرستان متضرر شدند.

این تسهیلات نیازمند طی مراحل قانونی و اداری بانکهاست و یکی از مشکلاتی که گریبان مردم را گرفته جریان اقساط معوق بانکی خصوصا˝ در بحث تسهیلات حمایتی ساخت و ساز و تعمیری و معیشتی زلزله است که در سیستم بانکی آنها یا ضامنین معرفی کرده را بدهکار نشان داده و از دریافت این تسهیلات حمایتی ارزان قیمت محروم کرده است .

بنابر اعلام این نهاد حمایتی از ۵۶۰ نفر معرفی شده برای دریافت این تسهیلات تقریبا تعداد ۵۰۰ نفر از آنها یا خود وام گیرنده و یا ضامن معرفی شده از سوی آنها بدهکار بانکی نشان می دهند و نمی توانند این تسهیلات را دریافت کنند.

لذا با توجه به مستحق بودن این افراد برای دریافت تسهیلات امید است مسئولین مربوطه با تمهید مقدمات لازم و توافق با بانکهای عامل امکان دریافت تسهیلات را برای این افراد مستحق فراهم نمایند .

ساکنین شهرستان سرپلذهاب در جریان زلزله ۷ و ۳دهم ریشتری آبان ماه ۹۶ خسارات جانی و مالی بسیاری متحمل شدند و خانه و کاشانه خود را از دست دادند و زیرساخت های بسیاری از مشاغل بصورت صددرصد از بین رفت، نیروهای کار شغل خود را از دست دادند و باعث شد پایه های اشتغال این شهرستان سست شود ،اگرچه حمایت های دولت برای ساماندهی اوضاع و برگشت به چرخه اقتصاد وجود داشت اما از آن جهت سرپلذهاب یک شهرستان مرزی است و در دوران جنگ تحمیلی نقش مهمی داشت و یک بار دیگر آبادانی خود را از دست داد ، پس از زلزله حمایت های دولت برای باری دیگر رونق اقتصادی مُکفی نبود و نیازمند نگاه و توجه ویژه مسئولین است.

دوران جنگ تحمیلی، دوران سخت زلزله مهیب سال ۹۶ و آثار متضرر شدن مردم ناشی از بیماری اپیدمی کرونا ، مردم شهرستان سرپلذهاب را با دغدغه های زیادی روبرو کرده است ، روز به روز پایه های اقتصادی و عمرانی را تضعیف کرده و نگرانی های مردم دوچندان کرده است.

با این وضعیت تورم و گرانی در بازار، دولت باید گوش شنوای دغدغه های مردم سرپل ذهاب باشد، این شهرستان از ظرفیت های کشاورزی،عمرانی،اقتصادی ،مذهبی،میراث فرهنگی و گردشگری و غیره برخوردار است و لذا نباید با بی توجهی و بی برنامگی پایه های پیشرفت و ترقی و توسعه این منطقه را نادیده گرفت .

شهرستان سرپلذهاب با ۲۴۴ روستا، در غرب استان کرمانشاه دارای ۹۰هزارتن جمعیت و ۴۸کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.