آخرین مطالب

پربازدیدترین ها

کد خبر: 224627 ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷

چالش های پیش روی مبارزه با ملخ صحرایی در جنوب کرمان

رییس سازمان جهادکشاورزی جنوب کرمان گفت: کمبود خودرو کمک دار به منظور تجهیز به سمپاشی ULV و اجرای مبارزه شیمیایی از مشکلات اساسی و مهم مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی هستند.

چالش های پیش روی مبارزه با ملخ صحرایی در جنوب کرمان

با اشاره به مراحل ریزش دستجات پروازی ملخ در منطقه افزود: ریزش مرحله اول دستجات پروازی ملخ در تاریخ ۲۵ اسفندماه سال قبل در حوزه شهرستان قلعه گنج بود که مبارزه علیه این دستجات در سطح ۵۰۰ هکتار صورت گرفته‌ است.

برخوری با بیان اقدامات انجام شده در مقابله با آفت ملخ اظهار کرد: ریزش مرحله دوم دستجات پروازی از اواسط فروردین ماه سال‌جاری در حوزه شهرستان قلعه گنج اتفاق افتاد که علیه این نوع دستجات نیز در سطح ۵۵۰ هکتار مبارزه شده است. 

وی با اشاره به اینکه مرحله سوم ریزش ملخ در اوایل اردیبهشت ماه در قلعه گنج دیده شده است، گفت: بلافاصله با این دستجات پروازی بالغ، مبارزه صورت گرفت و همچنین مبارزه با پوره های فاز انفرادی و مهاجر نیز در این منطقه از ۸ اردیبهشت ماه آغاز و همچنان ادامه دارد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب‌ کرمان با تاکید بر اینکه مبارزه علیه دستجات پروازی و سنین مختلف پورگی در حال انجام است افزود: با توجه به شرایط اقلیمی منطقه و گستردگی آفت باید تعداد اکیپ های مبارزه اضافه شوند که حداقل ۱۰ اکیپ مبارزه نیاز است. 

برخوری با اشاره به اینکه سطح مبارزه با ملخ صحرایی در سال جاری تاکنون بیش از ۶ هزار هکتار است، افزود: پیش بینی می شود سطح مبارزه با آفت ملخ  در سال جاری بیش از سال گذشته باشد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب‌ کرمان کمبود خودرو کمک دار به منظور تجهیز به سمپاش ULV و اجرای مبارزه شیمیایی را از جمله مشکلات اساسی و مهم مبارزه علیه این آفت عنوان کرد.

انتهای پیام