پربازدیدترین ها

سرویس: استانی کد خبر: 223841 ۱۵:۲۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۰

کرمانشاه جایگاه ویژه‌ای در بخش درمان دارد

کرمانشاه- ایرنا- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه گفت: فعالیت بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بخش دولتی و خصوصی و ارایه خدمات کیفی به بیماران در کرمانشاه این استان را به قطب‌ درمانی غرب کشور تبدیل کرده است.

کرمانشاه جایگاه ویژه‌ای در بخش درمان دارد

به گزارش بازی دراز، 

مهرداد سالاری روز یکشنبه در حاشیه افتتاح طرح های توسعه ای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جمع خبرنگاران با قدردانی از تلاش های دانشگاه علوم پزشکی در راستای توسعه و ارتقا مراکز بهداشتی درمانی در استان، افزود: در سال های اخیر در سایه حمایت‌های دولت و تلاش‌های مجموعه دانشگاه شاهد افزایش شاخص‌های کمی و کیفی حوزه سلامت در استان هستیم.

او سلامت را یکی از مهمترین بخش‌ها برای مردم و مسوُولان دانست و گفت: دولت به صورت همه جانبه از توسعه کمی و کیفی بخش سلامت در استان حمایت می‌کند.

وی ارایه خدمات کیفی و به موقع به مردم را یکی از اولویت‌های دولت در بخش بهداشت و درمان دانست و تصریح کرد: اکنون به واسطه مراکز خوب درمانی، کادر مجرب پزشکی و دلسوز و تلاش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی خدمات خوبی در بخش سلامت در استان انجام می‌شود.

او توسعه بخش سلامت را یکی از نیازهای استان دانست و افزود: باتوجه به افزایش جمعیت و حضور بیماران استان‌های همجوار و کشورهای همسایه باید امکانات، فضاها و تجهیزات بخش سلامت را به روز نگه داریم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه در ادامه سخنان خود با بیان اینکه امروزه هزینه توسعه درمانی بسیار بالا است، گفت: برای راه‌اندازی هر تخت بیمارستانی اکنون پنج میلیارد تومان هزینه نیاز است که خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی با برنامه‌ریزی به خوبی توانسته مشارکت بخش خصوصی را جلب کند و امروز شاهد راه‌اندازی مراکز درمانی بخش خصوصی در استان هستیم.

سالاری با بیان اینکه اکنون ۱۰ بیمارستان و مرکز درمانی بخش دولتی و خصوصی در استان کرمانشاه در حال ساخت است، افزود: تلاش مجموعه مدیریتی استان ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی درمانی و توسعه آن به منظور تامین نیازهای درمانی مردم استان، استان های همجوار و کشورهای همسایه از جمله عراق است.

او پاسخگویی به مردم در بخش سلامت را یکی دیگر از اولویت های استان دانست و تاکید کرد باید در زمینه علم، دانش، فناوری و تجهیزات و امکانات خودمان را به روز نگه داریم و آمادگی پیشگیری و مقابله با بیماری های جدید را داشته باشیم.

او بر حضور و سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه سلامت استان تاکید کرد و گفت: باتوجه به کمبود منابع دولتی، بخش خصوصی می تواند با سرمایه گذاری در این بخش نیازهای مردم را تامین کند.

اکنون ۲ هزار و ۶۸۰ تخت بیمارستانی در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است.