پربازدیدترین ها

سرویس: استانی کد خبر: 222823 ۰۹:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۷

به اندازه یک دهه از کشتی مردان فاصله داریم

نایب رئیس هیات کشتی کرمانشاه و مسئول کشتی بانوان در استان با اشاره به حرکت روبه رشد کشتی بانوان در ایران، گفت: در این بخش به اندازه حداقل یک دهه از کشتی مردان فاصله داریم که باید با برنامه‌ریزی و رفع موانع این فاصله را کاهش دهیم.

به اندازه یک دهه از کشتی مردان فاصله داریم

به گزارش بازی دراز، 

 روند رشد کشتی بانوان در ایران را خوب ارزیابی کرد و گفت: در ماه‌های گذشته و با روی کار آمدن علیرضا دبیر به عنوان رئیس فدراسیون توجه به کشتی بانوان در ایران بیشتر شده، اما هنوز تحولی را در این بخش ندیده‌ایم.

وی عدم حضور در رقابت‌های خارجی، کمبود مربی و نداشتن برنامه استعدادیابی را از مهمترین موانع تحول کشتی بانوان در ایران دانست و تاکید کرد: باتوجه به اینکه هنوز لباس مناسبی که مورد تایید فدراسیون جهانی باشد برای بانوان کشتی گیر در ایران طراحی نشده، برای همین بانوان ورزشکار ما نمی‌توانند در مسابقات خارجی حضور داشتند باشد که باید برای رفع این مشکل زودتر چاره اندیشی شود.

نایب رئیس هیات کشتی کرمانشاه با بیان اینکه چندی پیش لباسی برای حضور در رقابت‌های خارجی بانوان کشتی گیر ایران طراحی شد، اما مورد تائید فدراسیون جهانی قرار نگرفت، افزود: اگر این مشکل رفع شود و بتوانیم بانوان کشتی گیر را به مسابقات برون مرزی اعزام کنیم، قطعا مشوق بسیار خوبی خواهد بود تا بانوان علاقمند بیشتری به سمت این رشته جذب شوند.

وی به مشکل کمبود مربیان در کشتی بانوان نیز اشاره کرد و گفت: وضعیت کمبود مربی برای این رشته به شکلی است که در برخی از استان‌های کشور اصلا مربی کشتی بانوان نداریم، لذا به نظر می‌رسد فدارسیون با برگزاری کلاس‌های آموزشی باید برای این مسئله فکری کند.

امیریان اضافه کرد: اگر می‌خواهیم کشتی بانوان در ایران رشد سریعتری داشته باشد، باید مربیان توانمندی داشته باشیم که در این راستا باید از مدرسان فدراسیون جهانی دعوت کنیم تا کلاس‌های آموزشی برای مربیان کشور برگزار کنند، اما از آنجایی که این کار هزینه زیادی می‌خواهد، بعید است جزو برنامه‌های نزدیک فدراسیون باشد.

وی بابیان اینکه کشتی بانوان در ایران برای رشد نیاز به پرورش ورزشکارانی از رده‌های پایه دارد، عنوان کرد: متاسفانه یکی از خلاء‌های کنونی در کشتی بانوان ایران عدم راه اندازی کمیته استعدادیابی بانوان در فدراسیون است که امیدواریم سریعتر انجام گیرد.

مسئول کشتی بانوان کرمانشاه در ادامه فاصله کشتی بانوان از کشتی مردان در ایران را به اندازه حداقل یک دهه دانست و گفت: هرچند کشتی بانوان رشته‌ای نوپا است و موضع گیری‌هایی برای توسعه این رشته در کشور وجود دارد، اما با وجود همه این مخالفت‌ها آینده کشتی بانوان در ایران را خوب پیش بینی می‌کنم.

وی در ادامه به تشریح وضعیت کنونی کشتی بانوان در کرمانشاه پرداخت و بابیان اینکه 85 بانوی کشتی گیر در استان داریم، عنوان کرد: تمام زیرساخت‌های لازم برای رشد کشتی بانوان در استان فراهم است و در بخش مربیگری به نسبت سایر استان‌های کشور شرایط خوبی داریم و اکنون شش مربی کشتی بانوان در استان فعال هستند.

امیریان اضافه کرد: هرچند در فدراسیون هنوز کمیته استعدادیابی راه اندازی نشده، اما باتوجه به تعامل خوبی که با آموزش و پرورش استان داریم، بدنبال استعدادیابی این رشته در استان هستیم.