پربازدیدترین ها

سرویس: تازه های خبر کد خبر: 222377 ۱۰:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳

عبور و مرور زائران از مرز خسروی بخوبی توسط پلیس مدیریت می‌شود

یکی از اهداف یگان ویژه، تسهیل در خدمات‌رسانی به زوار اربعین حسینی (ع) است و با انتظام بخشی زائران، جمعیت را از پایانه‌های مرزی تا گیت‌های خروجی مدیریت می‌کند.

عبور و مرور زائران از مرز خسروی بخوبی توسط پلیس مدیریت می‌شود

به گزارش بازی دراز، 

سردار «حسن کرمی» عصر دوشنبه در حاشیه بازدید از مرز خسروی و با حضور در قرارگاه اربعین ستاد انتظامی استان کرمانشاه اظهار داشت: عبور و مرور زائران از مرز خسروی به خوبی توسط پلیس ویژه مدیریت و زائران حاضر در مرز به تدریج روانه کربلای معلی می شوند.
وی با توجه به اینکه یکی از اهداف یگان ویژه، تسهیل در خدمات رسانی به زوار اربعین حسینی (ع) است، افزود: یگان ویژه با انتظام بخشی زائران، جمعیت را از پایانه های مرزی تا گیت های خروجی برای جلوگیری از ازدحام مدیریت و هدایت می کند.
فرمانده یگان های ویژه ناجا در ادامه به عشق و علاقه مجموعه کارکنان یگان ویژه در خدمت رسانی به زوار اباعبدالله الحسین (ع) اشاره و تصریح کرد: کارکنان دخیل در امر خدمت رسانی به زوار مشتاق ارائه خدمت هستند و خدمت به زائران اباعبدالله حسین(ع) را برگ زرینی برای خود می دانند.
سردار کرمی خاطرنشان کرد: قرارگاه های فرهنگی پنج تن آل عبا در پایانه های مرزی تا پایان اربعین فعال هستند و به زائران خدمات فرهنگی، بهداشتی، درمانی و ... ارائه می دهند.

امسال چهار مرز خسروی، مهران، چذابه و شلمچه برای تردد زائران اربعین حسینی باز است.
عزیمت زائران اربعین حسینی از مرز رسمی خسروی روز پنجشنبه ۱۱ مهرماه به درخواست مسئولان عراقی متوقف و از دوشنبه پانزدهم مهرماه از سرگرفته شد.
مرز خسروی به عنوان نزدیکترین مسیر عبور زوار عتبات‌ عالیات به عراق پس از سال‌ها انتظار ۱۵ شهریور امسال با حضور وزرای کشور ایران و عراق بازگشایی شد، به همین علت مسئولان استان تمام تلاش خود را برای میزبانی هرچه بهتر از زوار به کار گرفته‌اند.
مرز خسروی نزدیکترین نقطه از کشورمان به بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۲۲۴، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد، عملیات ساخت پایانه بین المللی مرز خسروی از سال ۷۷ در نقطه صفر مرزی آغاز شد و در سال ۸۱ با ۷۵ میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.
براساس اعلام ستاد اربعین کشور، خدمات‌دهی به زائران در قالب موکب‌ها در داخل کشور از ۱۳ تا ۳۰ مهرماه و در داخل عراق از ۱۶ تا ۲۷ مهر برنامه‌ریزی شده است.
شهرستان قصرشیرین دارای ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت است که بیشتر این اماکن در اوایل دهه ۸۰ ساخته شده است تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشد.      
قصرشیرین در غرب کرمانشاه با ۲۷ هزار تن جمعیت، بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد و در امتداد این مرزهای طولانی، ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان قرار دارد که اولی هم مرز با حوزه حکومت مرکزی (بخش عربی) و دومی هم مرز با اقلیم کردستان عراق است.      
مرز خسروی در ۲۰ کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده است