26. شهريور 1398 - 10:14   |   کد مطلب: 221958
‌کاراکال از راسته گوشتخواران و خانواده گربه سانان بوده و به قدری چابک است که با پرش عمودی‌، پرنده را در هوا شکار می‌کند و اگر به دسته‌ای از پرندگان برسد، به سرعت تعدادی از آن‌ها را در زمین و هوا شکار می‌کند.

به گزارش بازی دراز، 

، کاراکال از راسته گوشتخواران و خانواده گربه سانان است، جثه آن بزرگتر از گربه اهلی است‌.

رنگ عمومی بدن این حیوان زرد متمایل به خاکستری بوده و دست و پاهایش بلند و پاها بلندتر از دست‌ها است.

این پستاندار گوش‌های بزرگ و مثلثی شکل با دسته‌ای از موهای سیاه به طول تقریبی شش سانتی‌متر در انتهای آن دارد.

این گربه سان به قدری چابک است که با پرش عمود ی ، پرنده را در هوا شکار می‌کند و اگر به دسته‌ای از پرندگان برسد ، به سرعت تعدادی از آن‌ها را در زمین و هوا شکار می‌کند.

از پستانداران کوچک به اندازه موش تا بزرگ به اندازه جبیر ، پرندگانی نظیر هوبره ، مارهای سمی و حشرات تغذیه می‌کند، به آب زیادی احتیاج ندارد و آب مورد نیاز را از بدن طعمه تامین می‌کند.

این جانور معمولاً در اواسط زمستان جفت‌گیری می‌کند. مدت بارداری حدود 70 روز است و یک تا شش نوزاد بدنیا می‌آورد.

دشت‌ها و تپه ماهورهای مناطق بیابانی و استپی، زیستگاه این جانور بوده و‌ اکنون در حال حفاظت بوده و در سطح استان است.

لینک کوتاه:

دیدگاه شما

آخرین اخبار

پربیننده ها