پربازدیدترین ها

سرویس: استانی کد خبر: 221543 ۱۰:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۴

خیرخواهی گروه‌های جهادی /از ایجاد اشتغال تا تهیه جهیزیه برای محرومین

رییس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: برخی از گروه های جهادی خود اتکا شده اند و همچون یک موسسه خیریه عمل کرده و مورد اعتماد مردم و دستگاه های متولی هستند.

خیرخواهی گروه‌های جهادی /از ایجاد اشتغال تا تهیه جهیزیه برای محرومین

به گزارش بازی دراز، 

در خصوص فعالیت ها و خدمات گروه های بسیجی جهادگر استان کرمانشاه اظهار داشت: گروه های جهادی ما از بین بسیجیان مومن و انقلابی و جوانی شکل گرفته که به صورت داوطلبانه وارد این عرصه شده اند.

وی افزود: خود بسیجیان کاملا داوطلبانه اقدام به تشکیل این گروه ها کرده اند و در حوزه های مختلف از جمله عرصه های فرهنگی، درمان و سلامت، آموزشی، عمرانی و خدمات رسانی فعالیت می کنند.

رییس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه تصریح کرد: این بسیجیان جهادگر در قالب های مذکور و در مناطق محروم به محرومین ارائه خدمت می پردازند.

سطح بندی گروه های جهادی بسیجی با توجه به توان، امکانات وتخصص

وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای ارتقا و گسترش فعالیت گروه‌های جهادی بسیجی گفت: ما در استان کرمانشاه در اعتلای گروه های جهادی بسیجی چند کار مهم انجام داده ایم که از آن جمله می توان به سطح بندی گروه‌های جهادی اشاره کرد.

قبادی بصیر تصریح کرد: در این راستا ما گروه های جهادی را متناسب با توان، تخصص، امکانات و تجهیزاتی که دارند، سطح بندی کرده ایم.

وی تاکید کرد: همه امکانات و تجهیزاتی که در اختیار این گروه های جهادی بسیجی قرار دارد، توسط خود آنها تهیه شده و سازمان بسیج سازندگی امکاناتی در اختیار آنها قرار نداده است.

رییس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه افزود: البته ما هم پشتیبانی می کنیم اما توانمندی و امکانات آنها توسط خود این گروه ها فراهم شده است.

مشخص شدن جغرافیای هدف برای تدوین برنامه بلندمدت رفع مشکلات مناطق محروم

وی به اقدامات دیگری که در اعتلای گروه های مذکور صورت گرفته اشاره کرد و گفت: مشخص شدن جغرافیای هدف از جمله این اقدامات است.

قبادی بصیر تصریح کرد: هدف از این اقدام این است که گروه های جهادی بسیجی یک برنامه بلند مدت داشته باشند  که در قالب آن به حل مشکلات و معضلاتی که در مناطق محروم وجود دارد، بپردازند.

رییس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه ادامه داد: عملکرد گروه های جهادی در آن حوزه جغرافیایی چند بعدی است و تنها به فعالیت های عمرانی ختم نمی شود، بلکه فعالیت های فرهنگی، آموزشی، سلامت و... را هم شامل می شود و گروه های جهادی بسیجی در آن حوزه ها فعالیت می کنند.

وجود ۳۲۸ گروه جهادی شناسنامه دار در استان کرمانشاه

قبادی بصیر خاطرنشان کرد: هم اکنون ۳۲۸ گروه جهادی شناسنامه دار با تعاریف مذکور(سطح بندی و مشخص شدن جغرافیای هدف) در استان کرمانشاه ثبت شده است و در سطح استان فعالیت می کنند.

وی افزود: علاوه بر گروه های مذکور، در هر پایگاه بسیج نیز در حال پیگیری یک گروه جهادی کوچک هستیم و بسیاری از پایگاه ها نیز این گروه ها را تشکیل داده اند.

رییس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه ادامه داد: چنانچه گروه های جهادی مد نظر در پایگاه های بسیج شکل بگیرد، قطعا تعداد گروه های جهادی بسیجی ما از ۱۰۰۰ گروه نیز تجاوز خواهد کرد.

قبادی بصیر به خدمات خیرخواهانه گروه های مذکور نیز اشاره کرد و گفت: برخی از گروه های جهادی ما نیز که ویژه هستند، خود اتکا شده اند و مانند یک موسسه خیریه عمل کرده و مورد اعتماد مردم و دستگاه های متولی هستند.

ارائه خدمات خیرخواهانه توسط گروه های جهادی

وی تصریح کرد: این گروه ها کمک های خیرین و دستگاه ها را جهت کمک به محرومین جذب کرده و علاوه بر خدمات مذکور در قالب فعالیت های مختلف چون کمک به ایجاد اشتغال خانواده های محروم و زنان سرپرست خانوار و همچنین کمک به تهیه جهیزیه برای محرومین به کار می گیرند.

رییس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه ادامه داد: گروه های بسیجی جهادی ما همچنین در بحث حوادث غیرمترقبه نیز چون زلزله آبان ماه سال ۹۶ استان و سیل اخیر فعالیت های بسیار چشمگیر و درخشانی داشتند.