پربازدیدترین ها

کد خبر: 221196 ۰۹:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۳

دایه‌های بی‌حامی طبیعت

‌قصه عجیبی است… گاهی آهویی بی پناه از شر پلیدی‌ها به دامان امام خوبی‌ها (امام رضا (ع)) پناه می‌برد و زمانی دیگر بطن نهنگی عظیم ملجاء پیامبر خدا می‌شود!

دایه‌های بی‌حامی طبیعت

به گزارش بازی دراز، 

نیک اگر بیندیشیم انسان و محیط زیست در کنار هم زنجیره حیات را از بلندای کوهستان تا ژرفای اقیانوس معنا می‌کنند. در این بین دستانی سبز از انسان‌های بی ادعا با حداقل داشته‌های دنیوی بیش از سایرین در تکاپو هستند تا حلقه‌های این زنجیره از هم گسسته نشود.

برخی (محیط بان ها) در این مسیر بی انتها جان خویش را هدیه این ارتباط الهی می‌کنند تا فرزندان خردسالشان در فقدان سایه پدر، گوش به آواز چکاوکان بهاری و ترنم زلال آبشاران دهند و با افتخار آیندگان را به مهمانی لاله‌های واژگون دعوت کنند اما برای رسیدن به این هدف با مشکلات فراوانی مواجه هستند که تعدادی از آنها توضیحاتی را ارائه کرده‌اند.

رنج محیط بان ها از ساعت‌های کاری طولانی

تقدیسی یکی از محیط بان های قدیمی در خراسان شمالی بوده که در گفت و گو با خبرنگار ایسنا در رابطه با مشکلات محیط بان ها گفت: یکی از مهمترین مشکلات محیط بان ها در خراسان شمالی کمبود نیروی انسانی است.

وی افزود: همین مشکل سبب شده تا شیفت کاری محیط بان ها افزایش یابد و یک نفر نیرو به جای چهار تا پنج نیرو فعالیت کند.

تقدیسی ادامه داد: کمبود نیرو و شیفت کاری زیادی عاملی شده تا محیط بان تحت فشار کاری قرار گیرد و همین امر موجبات فرسودگی آنها را فراهم می‌کند.

وی اظهار کرد: در حال حاضر یک محیط بان باید ۲۴ ساعت کار کند و ۲۴ ساعت استراحت داشته باشد این درحالی است که یک نگهبان ۲۴ ساعت کار می‌کند و ۴۸ ساعت استراحت دارد.

تقدیسی بیان کرد: با این شیفت‌های کاری سنگین بیشتر محیط بان‌ها تا مدت زیادی روی خانواده خود را نمی‌بینند.

تأمین جیره غذایی‌، یکی از مهمترین مشکلات محیط بان‌ها

یکی دیگر از محیط بان های خراسان شمالی در ادامه در گفت و گو با ایسنا، بیان کرد: در حال حاضر تأمین جیره غذایی تبدیل به یکی از مهمترین مشکلات محیط بان ها شده است.

وی با اشاره به اینکه ماهانه مبلغی اعتبار به محیط بان ها برای خرید جیره غذایی در پاسگاه‌های محیط بانی اختصاص می‌یابد اما با توجه به افزایش قمیت ها تأمین آنها سخت شده است.

وی تصریح کرد: رقم اعتبار تخصیص یافته برای این امر هیچ تغییری پیدا نکرده اما قیمت مواد غذایی افزایش یافته است و این رقم کفاف خرید جیره غذایی خشک را نمی‌دهد.

تجهیزات لجستیکی محیط بانی در خراسان شمالی فرسوده است

مطهری مدیر کل محیط زیست خراسان شمالی در ادامه در گفت و گو با ایسنا تصریح کرد: تجهیزات محیط بانی یکی از مشکلات محیط بان های استان است بطوری که اغلب موتورسیکلت و خودروها فرسوده هستند.

وی توضیح داد: البته در چند سال گذشته تعدادی از خودروهای فرسوده از رده خارج شدند و خودروهای جدید وارد استان شدند اما همچنان با مشکل فرسودگی ناوگان مواجه هستیم.

مطهری افزود: ۱۰ دستگاه موتور سیکلت نیز خریداری شد اما کماکان با فرسودگی موتورسیکلت‌ها در این استان برای محیط بان ها مواجه هستیم.

وی خاطرنشان کرد: باید به این نکته توجه شود که برخی از شکارچیان متخلف دارای موتورسیکلت و خودروهایی با قدرت بالا دارند که هم خوانی با تجهیزات لجستیکی محیط بان های استان ندارند و همین امر سبب شده تا به هنگام تعقیب شکارچیان، محیط بان ها به آن نرسند.