پربازدیدترین ها

کد خبر: 220903 ۰۹:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۳

رئیس اداره بهزیستی سرپل ذهاب:

پیشگیری از اعتیاد مهم تر و بهتر از درمان آن است / اعتیاد معضل اجتماعی و ازعوامل ناامنی در خانواده هاست

بازی دراز1404: رئیس اداره بهزیستی سرپل ذهاب : اعتیاد معضل اجتماعی و ازعوامل ایجاد ناامنی در خانواده هاست که دراین حوزه پیشگیری مهم تر و بهتر از درمان آن است.

پیشگیری از اعتیاد مهم تر و بهتر از درمان آن است / اعتیاد معضل اجتماعی و ازعوامل ناامنی در خانواده هاست

به گزارش بازی دراز، بوچانی درگفتگو باخبرنگار ما اظهار داشت : معضل اعتیاد به انواع مواد مخدر و روان گردان ها، بعنوان یکی از مهمترین مشکلات و ناهنجاریهای اجتماعی و یکی از عوامل ناامنی در خانوادها و جامعه مطرح است و پیامد های مخرب آن جامعه را تحت شعاع تاثیرات منفی و مخرب خود قرار خواهد داد.

وی ادامه داد : آسیبهای اجتماعی ناشی از مواد مخدر علاوه بر  به خطر انداختن سلامت عمومی و تهدید روانی افراد جامعه ، زمینه ساز بروز بسیاری از انحرافات اجتماعی و ناملایمات اخلاقی است.
 رییس اداره بهزیستی شهرستان تصریح کرد : احساس ناامنی اجتماعی از جمله مواردی است که افراد جامعه را در حوزه آسیب‌های اجتماعی مواد مخدر تحت تأثیر قرار میدهد.

بوچانی بابیان اینکه در حوزه مواد مخدر پیشگیری مهم تر و بهتر از درمان است اذعان کرد : آموزش مهارتهای زندگی ویژه جوانان و نوجوانان و  آگاه سازی علمی ، توجه به تحکیم بنیان خانواده ، تقویت عقاید مذهبی و درک فضائل انسانی  و شناخت مهارت های لازم در خانواده‌ها  ، فضا سازی مناسب و استفاده از مشاوران مجرب در مدارس ، توسعه مراکز فرهنگی و ورزشی ، فراگیر کردن مبارزه با مواد مخدر و استفاده از ظرفیت  NGo  ها و سمن ها  از مهمترین راههای پیشگیری از اعتیاد در جامعه است.
وی ادامه داد : اداره بهزیستی سرپل ذهاب با استفاده از ظرفیت اورژانس اجتماعی ، پایگاههای سلامت اجتماعی و حوزه پیشگیری در راستای اجرای برنامه های فرهنگی و پیشگیرانه و همچنین مداخلات اجتماعی سعی می نماید اقدامات لازم را با هدف پیشگیری از اعتیاد در قالب برنامه هایی همچون برگزاری نمایشگاه  ، کارگاههای آموزشی ، ارسال وانتشار  پیام‌های پیشگیرانه در فضای مجازی و... انجام دهد.

ایشان بابیان این که خانواده اولین مکان رشد شخصیت ، تشکیل باورها و کسب الگوهای رفتاری برای فرد است اذعان داشت : ناآگاهی والدین، ارتباط ضعیف والدین با فرزندان، فقدان انضباط در خانواده، خانواده متشنج یا آشفته و از هم گسیخته از نقش بسزایی در گرایش افراد خصوصا جوانان و نوجوانان به مواد مخدر برخوردار است .
 بوچانی درپایان از ادارات ورزش و جوانان ، فنی و حرفه ای ، کمیته امداد ، شهرداری ، آموزش و پرورش ، پیام نور ، کانون پرورش فکری ، ارشاد اسلامی ، سازمان تبلیغات ، پلیس مبارزه با مواد مخدر ، دبیرخانه شورای فرعی در فرمانداری و سایر نهادهایی که اقدامات فرهنگی و پیشگیرانه را در زمینه اعتیاد و کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی  انجام می دهند و همکاری مستمر با کمیته تخصصی دارند تقدیر کرد.