پربازدیدترین ها

سرویس: استانی کد خبر: 220721 ۰۹:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۲

منطق مقاومت پایانی بر دیپلماسی لبخند

تحکیم ادبیات مقاومت در گام دوم انقلاب فریاد رسای ملت برای این است که اعلام کنند ما سر سازش با استکبار نداریم و این منطق مقاومت پایانی بر دیپلماسی لبخند خواهد بود.

منطق مقاومت پایانی بر دیپلماسی لبخند

به گزارش بازی دراز، 

 خط مقاومت و ایستادگی در برابر موانع و مشکلات راهی است که در 40 سال گذشته ملت شریف ایران در پیش گرفته‌اند و در برابر تمام زورگویی‌هایی که در این چهار دهه بر آنها تحمیل شد سر خم نکردند و راه پر افتخارشان را در پیش گرفتند.

راهی که با شکوفایی باور و اتکا به خود امروز کشور را در عرصه‌های مختلف به جایی رسانده است که در منطقه حرف اول را می‌زند و در معادلات منطقه‌ای نقش اساسی بازی می‌کند.

جمهوری اسلامی ایران با همین منطق مقاومت آغازگر بیداری اسلامی در منطقه و حتی جهان بود و همین جبهه مقاومت در طی دهه‌های اخیر توانسته افسانه شکست ناپذیزی رژیم صهیونیستی که مورد حمایت آمریکا و انگلیس و دیگر قدرت‌های بزرگ است را بشکند.

درک زیباتر از معنای مقاومت را باید در این بیانات حکیمانه رهبر معظم انقلاب جستجو کرد که «مقاومت واکنش طبیعی هر ملت آزاده و باشرفی در مقابل تهدید و زورگویی است».

اینکه آمریکا به خیال هیمنه پوشالی‌اش و به قصد مرعوب کردن یک ملت عهدنامه‌های بین‌المللی را زیر پا می‌گذارد و آنها خط و نشان می‌کشد تا از در سازش و تسلیم وارد شود و بعد از مواجه شن با ادبیات محکم و منطقی آنها حاضر می‌شود از مواضعش کوتاه بیاید یعنی مقاومت برگ برنده آن ملت است.

آنجایی که معظم‌له فرمودند هدف مقاومت رسیدن به نقطه بازدارندگی است یعنی همین؛ اگر سر سازش و تسلیم در برابر خواسته‌های نامعقول دشمن فرود آوریم نه تنها شرف و عزت ملت را پایمال کرده‌ایم، بلکه به آنها برای افزایش خواسته‌های غیرمنطقی‌شان چراغ سبز نشان داده‌ایم.

هرجا مقاومت کردیم پیروز شده‌ایم

دکتر محمدرضا مرندی،  کارشناس مسائل بین‌الملل  می‌گوید:  تجربه تاریخی ایران و دیگر کشورها هم این را نشان می‌دهد که هرجا مقاومت را دنبال کردیم سریعتر به موفقیت رسیده‌ایم و هرجا چشم امید به خارجی ها داشتیم ناکام مانده ایم.

وی معتقد است که برجام نمونه نتیجه سازش و چشم داشتن به غرب است که با وجود دادن امتیازهایی و عمل به تعهدات و حتی دنبال کردن داوطلبانه تعلیقات هسته‌ای نه تنها تحریم برداشته نشد، بلکه بیشتر هم شد و در کشور ما نیز مشکلات افزایش یافت زیرا نگاه ما به دست دیگران بود آن ها هم که در مذاکرات به ما لبخند می زدند، اما نه آمریکا و نه اروپایی که ما آن را از آمریکا جدا می پنداشتیم هیچ کدام به تعهدات خود پایبند نبودند و حتی اروپا تحریم ها را بیش از آمریکا علیه ایران افزایش داد و این نتیجه دل بستن به دشمنان است.

به گفته وی، در جریان مذاکرات برجام که فرانسوی ها بیش از آمریکایی ها ما را تحریم کردند بعد برجام دیده شد فرانسه نخستین متحد ایران در حوزه اقتصادی و در بخش خودرو شد و به سراغ شرکتهای آن ها رفتیم که بیشترین ضربه را در جریان برجام به ما زدند.

وی گفت: سال قبل هم با خروج آمریکا از برجام این شرکتها از عمل به تعهدات خود سرباز زدند و برای ما مشکل آفرین شد این ها به دلیل حاکم بودن نگاه ذلیلانه به جای مقاومت و جهاد است برهمین مبنا رهبری فرمود اگر حتی به مقاومت نگاه ارزشی نداشته باشیم باید نگاه منعفت طلبانه داشته باشیم که مقرون به صرفه تر است.

مقاومت به معنای صبر توام با خمودی و سستی نیست

عبدالرضا مصری نایب رییس مجلس هم می‌گوید معنای مقاومت، صبر توام با خمودی و سستی نیست بلکه به معنای تلاش، فعالیت و خنثی کردن است و در مقابل باید آنچه را که آمریکا فکر می کند نقطه ضعف ما است و از آن طریق بر ما اعمال فشار می کند، تقویت کنیم.

وی افزود: اگر آمریکا فکر می کند از راه اقتصادی می تواند به ما ضربه بزند باید در راستای اقتصاد مقاومتی تلاش شود و همه عزم خود را جزم کنیم تا شاخص های اقتصادی اعم از تورم، بیکاری، رکود، درآمد سرانه و ضریب جینی را رشد دهیم و این با مقاومت اساسی حاصل خواهد شد.

مصری گفت: همچنین در این میان باید نقاط ضعف به قوت تبدیل و نقاط قوت نیز ارتقا یابد به طور مثال توان موشکی را به عنوان ابزاری بازدارنده تقویت کنیم و تولیدات کارخانه ها را افزایش دهیم زیرا مقاومت به معنای گرسنگی کشیدن نیست.

نایب رییس مجلس عنوان کرد: ظرفیت و امکانات بالقوه فراوانی برای مقاومت در کشور وجود دارد که به فعلیت رسیدن آن به عزمی ملی و فردی نیاز دارد هرکسی باید ببیند تا چه اندازه در زمینه های مختلف اعم از علمی، تولید، بازار، صنعت و ... می تواند به مقاومت کمک کند و در بعد ملی هم باید جامعه به سمت و سویی واحد حرکت کند.

مقاومت برگ برنده کشور است

محمد کرمی راد، کارشناس مسائل بین‌الملل هم می‌گوید مردم ما از ابتدای انقلاب روحشان با مقاومت عجین شده و از همان زمان فهمیدند در برابر دشمنان داخلی و خارجی باید مقاومت کنند بر همین مبنا در برابر نقشه‌های شوم دشمنان در موضوعات تجزیه‌طلبی کردستان، آذربایجان، سیستان بلوچستان، موضوع خلق عرب و بلوچ منافقین به عنوان تروریست های دست پروده آمریکا که در راستای منافع غرب و آمریکا حرکت می کنند نقش آفرینی کردند در دوران جنگ تحمیلی نیز یکی از موارد مقاومت ملت ایران ایستادگی در برابر ترورهای گسترده منافقین بود به گونه ای که شاهد شهید شدن 17 هزار نفر بدست منافقین بودیم که در میدان جنگ کنار صدام کافر ایستادند و ملت مظلوم ما را مورد هجمه قرار دادند.

کرمی‌راد با اشاره به ابعاد مختلف مقاومت خاطرنشان کرذ: مردم ایران از نظر مباحث دفاعی و امنیتی محوری به نام محور مقاومت را تشکیل داد به گونه ای که توانست برای اولین بار در دنیا هیمنه و هیبت استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا را بشکند و جبهه مقاومت را تشکیل و مانع از به وقوع پیوستن نقشه های آنها شد.

امروزه جمهوری اسلامی ایران در برابر زیاده خواهی های آمریکا مقاومت کرده و در این میان شاهد تحول عظیمی در سطح نظام بین الملل هستیم و الگویی برای ملتها در بحث بیداری سرزمین های اسلامی شده ایم همچنین پیام رهبر انقلاب به جوانان غرب و اروپا نیز نوعی جبهه مقاومت در برابر زیاده خواهی های استکبار جهانی را ایجاد کرد.

کرمی راد گفت: در مقابل واژه تهاجم، مقاومت جایگاه خود را پیدا می کند طبیعی است دشمن هجمه می کند و می خواهد به اهداف خود برسد اما در سایه یک مقاومت جانانه اهداف دشمن خنثی می شود و می تواند برگ برنده ای برای کشورها باشد.