پربازدیدترین ها

سرویس: استانی کد خبر: 220458 ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۲/۳۰

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه:

فیوضات ماه رمضان پادزهری برای تهاجمات فرهنگی استکبار است

عضو شورای عالی حوزه های علمیه، تهاجم فرهنگی استکبار را زهر و سمی مهلک دانست و گفت: فیوضات ماه رمضان پادزهری برای تهاجمات فرهنگی استکبار است.

فیوضات ماه رمضان پادزهری برای تهاجمات فرهنگی استکبار است

به گزارش بازی دراز، 

 به بیان نقش ماه رمضان در کاهش آسیب‌های اجتماعی و غفلت‌های انسان پرداخت و اظهار داشت: بنا به آیات و روایات در این ماه شیطان در غل و زنجیر است و همین امر سبب می‌شود انسان بیشتر به معنویات برسد و کمتر دچار غفلت شود.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه افزود: این ماه بهترین فرصت برای خودسازی و کاهش بزه‌های اجتماعی است.

وی یادآور شد: همه خانواده‌ها باید این ماه را فرصت و غنیمت بدانند تا جوانان و نوجوانان ما با برخورداری از روحیه تهذیب و تکامل معنوی و ارزشی خود را از هر گونه بزه و گناه دور کنند.

رمضان باعث می‌شود، بسیاری از نزاع‌های فردی و خانوادگی فروکش کند

آیت الله میر یونسی با بیان اینکه این ماه همچنین فرصت خوبی برای افزایش صبر و تحمل است، خاطر نشان کرد: در این ماه مردم صبر بیشتری دارند و در روابط اجتماعی سعی می‌کنند احترام همدیگر را رعایت کنند و همین امر سبب می‌شود بسیاری از نزاع‌های فردی و خانوادگی فروکش کند.

وی کاهش دروغ را نیز از دیگر ره آورده‌ای ماه رمضان دانست و بیان داشت: در این ماه مردم حاضر نیستند به خاطر دروغ گفتن به روزه خود خدشه وارد کنند لذا به هر قیمتی از این رذیله اخلاقی دوری می‌کنند.

این استاد اخلاق به حالات معنوی در ماه رمضان اشاره کرد و افزود: اگر این حالات در ماه‌های دیگر سال هم تعمیم داده شود بدون شک آمار ناهنجاری‌های اخلاقی کاهش چشمگیری خواهد داشت.

لزوم تقویت امر به معروف و نهی از منکر در جامعه

آیت الله میر یونسی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر فقط اختصاص به ماه رمضان ندارد تاکید کرد: اگر در طول سال به این مسأله اهمیت داده شود و آن را در کشور تقویت کنیم، نتیجه آن را در ماه مبارک رمضان مشاهده می‌شود و شاهد روزه خواری و هتک حرمت نباشیم.

وی با بیان ماه مبارک رمضان فرصتی است که باید از آن در جهت تقویت حیات معنوی و نشاط مادی خود استفاده کنیم، گفت: یکی از درس‌های بزرگ ماه رمضان که در خلال دعا، روزه و تلاوت قرآن در این ماه باید آن را فرا گرفت، این است که با چشیدن گرسنگی و تشنگی، به فکر گرسنگان و محرومان و فقرا افتاد.

این استاد حوزه علمیه بیان داشت: روزه عبادتی است که افراد را از ارتکاب رفتارهای ناشایست دور می‌کند و بسیاری از مردم سعی می‌کنند با تلاوت قرآن و انجام کارهای نیکو وقت خود را بگذرانند.

ماه رمضان باعث پیشگیری از گناه و انجام کارهای ناشایست می‌شود

وی به تأثیر روزه ماه رمضان در زندگی فردی و اجتماعی اشاره کرد و ابراز داشت: در این ماه وجدان بیدار می‌شود و افراد به سوی گناه و انجام کارهای ناشایست انگیزه‌ای ندارند.

آیت الله میر یونسی اذعان داشت: می‌توان به طور قطع بگوییم روزه گرفتن عامل بازدارند از گناه است و به همین دلیل است که بر اساس آمار کاهش ناهنجاری‌ها در این ماه می‌یابد.

وی لزوم نهادینه کردن فرهنگ معنوی حاکم در ماه رمضان را در ماه‌های دیگر ضروری دانست و گفت: با نهادینه کردن این فرهنگ بدون شک می‌توانیم جامعه‌ای سالم و به دور از هرگونه آسیب اجتماعی داشته باشیم.

تقویت بنیان خانواده از مزایای ماه مبارک رمضان است

وی در ادامه به مزایای دیگر روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و افزود: تقویت بنیان خانواده از آن جمله است چرا که در این ماه خانواده‌ها با جمع شدن بر سر سفره‌های افطار و سحر به زندگی خود گرما می‌بخشند.

این استاد اخلاق بیان داشت: یکی از آداب خوبی که در این ماه سبب تحکیم بنیان خانواده می‌شود آئین افطاری دادن و مهمان کردن روزه داران بر سر سفره افطار است که سبب می‌شود صله رحم پررنگ شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش خودسازی را نیز از درس‌های این ماه دانست و گفت: باید تلاش کنیم با استفاده از فضائل بی شمار این ماه نسبت به حسنه کردن اخلاق و رفتار خود اهتمام کافی را داشته باشیم.

چنانچه زهد و تقوا را در رمضان تمرین کنیم از بسیاری از اختلافات و بداخلاقی‌ها دور خواهیم شد

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه ابراز داشت: این ماه فرصت خوبی برای تمرین زهد و تقوا است و اگر بتوانیم در این امتحان سربلند بیرون بیاییم بسیاری از اختلافات و بد اخلاقی‌ها به دور باشیم.

وی خاطر نشان کرد: ماه رمضان فقط این نیست که از خوردن و آشامیدن امساک کنیم بلکه باید مراقب باشیم از هر گونه انحراف و آسیب دوری کنیم.

این استاد اخلاق ادامه داد: شخص روزه دار سعی می‌کند در این ماه زبان، چشم و دیگر جوارح بدنشان روزه باشد و دامن خود را از هرگونه پلیدی و ناپاکی منزه کند.

ماه رمضان و فیوضات آن بهترین پادزهر برای زهر و سم مهلک تهاجمات فرهنگی استکبار است

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با بیان اینکه باید از ماه رمضان برای رسیدن به کمال نهایت استفاده را ببریم، گفت: با اکرام و اطعام ایتام و دستگیری از مستمندان و فقرا می‌توانیم در این راستا قدم برداریم.

وی خاطر نشان کرد: امروزه تهاجم فرهنگی استکبار جهانی بسیار وسیع و در عین حال زهرآلود است لذا ماه رمضان و فیوضات آن بهترین پادزهر برای این زهر و سم مهلک است که باید بتوانیم از آن برای از خنثی کردن این تهاجمات و دسیسه‌ها نهایت استفاده را ببریم.