پربازدیدترین ها

سرویس: تازه های خبر کد خبر: 220392 ۰۹:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۴

درس مقاومت به صهیونیستها

بیروت - ایرنا - اوضاع در باریکه غزه به دنبال یک هفته آرامش پس از توافق آتش بس میان گروه های فلسطینی و رژیم صهیونیستی، بار دیگر به سوی تنش پیش می رود .

درس مقاومت به صهیونیستها

به گزارش بازی دراز، بامداد 16 اردیبهشت ماه گروههای فلسطینی در غزه و رژیم صهیونیستی پس از سه روز درگیری شدید و بنابر در خواست این رژیم که انتظار جواب های کوبنده مقاومت را نداشت، با وساطت مصر پس از گفت و گوهای طولانی و سخت به توافق آتش بس دست یافتند.
اکنون با گذشت بیش از یک هفته از 9 بند توافق بین دو طرف فقط سه بند آن شامل محدوده ماهیگیری در غزه ، بازشدن گذرگاه ها و امکان دستیابی به برخی کمک ها به صورت نیم بند اجرایی و حتی یک مورد اساسی آن شامل تیراندازی نکردن نظامیان صهیونیست به سمت راهپیمایان بازگشت نقض شده است، در حالی که بر اساس اعلام توافق مزبور و به خاطر بدعهدی های تل آویو باید به محض آتش بس اجرای توافق آغاز می شد.
بر اساس توافق مزبور در صورت تیراندازی نظامیان به راهپیمایان بازگشت نیز این توافق خود به خود نقض و باطل شده و گروه های مقاومت نیز تهدید کرده اند که در صورت اجرایی نشدن و نقض توافق، تل آویو را با موشک خواهند زد. 
گروه های فلسطینی در روزهای اخیر بر شدت تهدیدات خود علیه اسراییل به خاطر اجرایی نشدن بندها و نقض آن به دنبال تیراندازی جمعه گذشته به سمت حاضران در راهپیمایی بازگشت رژیم صهیونیستی را تهدید کرده اند که بار دیگر حملات خود را آغاز می کنند. 
در همین حال روزهای آینده با توجه به برخی مناسبت ها نظیر برگزاری شصت و چهارمین مسابقه آواز 'یورو ویژن 2019 ' در تل آویو ( 14 مه و 24 اردیبهشت و چهارشنبه 25 اردیبهشت) و 'روز نکبت' و سالروز اشغال فلسطین و اعلام موجودیت این رژیم از حساسیت های خاصی برخوردار است.
پیشتر قرار بود که این مسابقه با حضور 140 خواننده از کشورهای اروپایی در شهر مقدس بیت المقدس برگزار شود که به خاطر برخی اعتراض ها و تهدید به تحریم ها، بالاجبار به تل آویو منتقل شد. 
در روز نکبت نیز گروه های مقاومت فلسطینی مردم را در هفتاد و یکمین سال اشغال فلسطین به برگزاری راهپیمایی میلیونی دعوت کرده اند و برگزاری این راهپیمایی با توجه به برگه های برنده گروه های مقاومت در سال های اخیر می تواند با برخورد نظامیان صهیونیست و واکنش مقاومت مواجه شود.
در ماه های اخیر بر خلاف گذشته موازنه قدرت در فلسطین اشغالی بین اشغالگران و گروه های مقاومت بسیار حساس شده است و حتی خود تحلیلگران صهیونیست اکنون اعتراف می کنند که این گروه ها به سطح توان حزب الله لبنان رسیده اند و شلیک 700 موشک در درگیری های 13 تا 15 اردیبهشت از سوی آنان و استفاده از برخی تسلیحات و تجهیزات پیشرفته مانند موشک 'کورنت' و پهپاد نشان داد که از نظر کمی و کیفی گروه های مقاومت پیشرفت کرده اند.
پایگاه خبری عبری 'والا' به تازگی در گزارشی با اشاره به هماهنگی ها و ایجاد اتاق مشترک از سوی گروه های مقاومت به امکان شلیک یک هزار موشک در صورت آغاز دور جدید درگیری ها در غزه اعتراف کرده است .
در همین حال این پایگاه با اشاره به شرایط حساس در روزهای آینده در فلسطین از وجود نگرانی شدید در بین صهیونیست ها برای آغاز دوباره درگیری ها به خاطر ضربات شدید در جریان درگیری اخیر پرده برداشت .
پیشتر نیز گزارش هایی مبنی بر افزایش مشکلات روحی و روانی صهیونیست ها به دنبال درگیری های هفته گذشته و کمبود روانپزشک در سرزمینهای اشغالی و استفاده از برخی خدمات روانپزشکی به صورت ویدئویی از کشورهای دیگر اخباری منتشر شده بود.
بر اساس گزارش صندوق ویژه برآورد خسارت مربوط به اداره مالیات رژیم صهیونیستی در جریان درگیری های هفته گذشته با توجه به افزایش برد موشک های مقاومت و قدرت آنها، 754 واحد مسکونی و پایگاه نظامی متعلق به صهیونیست ها در شهرهای 'اشدود ، عسقلان ، کریات گات و سدیروت' آسیب دیده که بیشترین آنها در دو شهر اول بوده است.
در جریان این درگیری ها 140 دستگاه از خودروهای آنان نیز تخریب شده است که همگی این آمارها حاکی از افزایش قدرت بازدارندگی مقاومت در برابر دشمن صهیونیستی است.
در مقابل این تخریب ها، بمباران های هوایی رژیم صهیونیستی نیز به مناطق مختلف غزه موجب ویرانی 100 واحد مسکونی و آسیب وارد شدن به 700 واحد مسکونی دیگر در کنار 13 باب مدرسه ، درمانگاه و مراکز عمومی شده است.
شمار نظامیان به هلاکت رسیده صهیونیست و زخمی های آن نیز در این دوره نسبت به درگیری های قبل بشدت افزایش یافته و همه این عوامل موجب شد تا درگیری در کوتاه ترین زمان بنا به درخواست 'بنیامین نیانیاهو' از مصر پایان یابد.
همه این وضعیت حکایت از یک موضوع دارد و آن افزایش قدرت مقاومت به عنوان تنها راه گرفتن حقوق مردم مظلوم فلسطین است. 
اگر صهیونیست ها از نظر تجهیزات و امکانات در سطح بالاتری از مقاومت قرار دارند، ولی با توجه به ایمان و انگیزه بالای اعضای گروه های مقاومت برای ایستادگی در برابر دشمن صهیونیست، این امر موجب شده تا در مقطع کنونی تعادل قوای نسبی بین دو طرف برقرار شود و روی همین نگاه است که اسراییل با توجه به این که فقط زبان زور را بهتر از هر زبان دیگر می فهمد ، اکنون از جایگاه قبلی فرو افتاده و مجبور به تسلیم و تمکین در برابر برخی خواسته های مقاومت است و مقاومت هم به خوبی به این موضوع پی برد است.
در چنین شرایطی باید این موضوع را نیز در نظر داشت که مقاومت حاضر به عقب نشینی از خواسته های خود نیست و در صورت هرگونه عهد شکنی و افزایش دامنه بی اعتمادی که در ذات صهیونیست ها است، می توان گفت که به دنبال هر اقدام ولو در سطح پایین، بار دیگر آتش جنگ شعله ور خواهد شد. تنها راه جلوگیری از چنین وضعیت حساس و پیچیده ای اجرای سریع بندهای توافق شامل آرام سازی اوضاع در غزه ، افزایش مسافت مجاز برای ماهیگیری در آب های ساحلی غزه به مسافت 15 مایل ، افزایش میزان سوخت ارسالی برای فعالیت نیروگاه تولید برق غزه به ویژه در ماه رمضان، تسهیل واردات کالا به غزه و یا صادرات کالاهای این باریکه به خارج از سوی رژیم صهیونیستی، ضرورت توقف تیراندازی نظامیان ارتش این رژیم به سمت راهپیمایان بازگشت، ممانعت از ترور رهبران فلسطینی، توقف تدابیر امنیتی علیه ساکنان کرانه باختری و قدس به صورت کامل و نه نیم بند است تا رضایت طرف های فلسطینی را به همراه داشته باشد.
در غیر این صورت گروه های مقاومت که اکنون به تهدیدات خود به خوبی و بسرعت عمل می کنند، مجبور خواهند بود تا فقط به یک بند توافق توجه داشته باشند و آن این است که در صورت تیراندازی به سوی راهپیمایان توافق اخیر باطل و اهداف صهیونیست ها را آماج موشک های خود قرار دهند و با توجه به توافق مزبور نیز از نظر حقوقی این موضوع محکمه پسند نیز خواهد بود.