پربازدیدترین ها

سرویس: استانی کد خبر: 219765 ۰۹:۰۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲

استاندار کرمانشاه:

میراث فرهنگی حریم بافت تاریخی را براساس شرایط شهرها تعریف کند

استاندار کرمانشاه از سازمان میراث فرهنگی خواست حریم بافت های تاریخی هر شهرستان را براساس نیاز و اقتضای آن شهرستان تعریف کند.

میراث فرهنگی حریم بافت تاریخی را براساس شرایط شهرها تعریف کند

به گزارش بازی دراز، هوشنگ بازوند روز شنبه در نشست با شهرداران استان کرمانشاه در سرسرای تدبیر استانداری افزود: ضابطه بافت تاریخی محافظه کارانه است که باید اصلاح شود و در این راستا مدیران شهری بخصوص شهرداران باید سازمان میراث فرهنگی را برای اصلاح این ضابطه قانع کنند.
او با تاکید بر اینکه نباید به بهانه یک بافت تاریخی یک بافت دیگر را از بین ببریم، گفت: اگر مردم در کنار بافت های تاریخی نباشند این بافت ها از بین می روند و رونقی در اطراف آن ایجاد نمی شود.
او از سازمان میراث فرهنگی خواست حریم اطراف بافت های فرسوده را به صورت پلکانی تعریف کنند. 
استاندار کرمانشاه در ادامه این نشست بر پیگیری جذب اعتبارات اختصاص یافته به شهرداری های استان تاکید کرد و گفت: در صورت عدم جذب، این اعتبارات برگشت می خورد و شهرداران در این ارتباط مسئول هستند. 
بازوند همچنین خواستار تعریف درآمد پایدار برای شهرداری ها شد و افزود: برخی از درآمدها از جمله عوارض کمیسیون ماده 100 درامد پایدار نیست و شهرداران باید به دنبال تعریف منابع درآمد پایدار باشند.
او مدیریت شهرداری را کاری سخت توصیف کرد و گفت: شهردار باید ریسک پذیر باشد و کارهای اثرگذار و ماندگاری انجام دهد.
او از شهرداران خواست برای ارائه کارهای متفاوت مشاور بگیرند و از ایده های افراد صاحب نظر و خوش فکر برای توسعه شهر استفاده کنند.
نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه بر جذب سرمایه گذار توسط شهرداران و اعضای شوراهای اسلامی تاکید کرد و گفت: شهرداران باید به سرمایه گذاران امتیاز و مشوق بدهند و زمینه را برای سرمایه گذاری در شهرها فراهم نمایند.
او از شهرداران خواست برای ساخت هتل در شهرها پروانه رایگان بدهند و در صورت اجرای این مورد، استانداری تا 70 درصد هزینه را به شهرداری ها پرداخت می کند.
بازوند در ادامه سخنان خود به تبدیل کرمانشاه به کلانشهر اشاره کرد و گفت: این موضوع را با جدیت دنبال کردیم و معتقدیم اگر کرمانشاه می خواهد به عنوان مرکز ثقل غرب کشور مطرح باشد باید تبدیل به کلانشهر شود.
او اظهار داشت: کلانشهر شدن کرمانشاه می تواند روند جذب سرمایه گذاری به استان را تسریع ببخشد و همچنین سالانه اعتباراتی را از محل کلانشهرها جذب نماید.
عدم تامین حقوق پرسنل، همکاری نکردن برخی دستگاه ها با شهرداری، اختصاص نیافتن مبالغ مربوط به ارزش افزوده سال 97 به شهرداری ها، مشکلات زمین های قولنامه ای و نبود درآمد پایدار از جمله مباحث مطرح شده از سوی شهرداران برخی از شهرهای استان در این نشست بود.
استان کرمانشاه 2 میلیون نفر جمعیت ساکن در 34 شهر و 2 هزار و 622 روستا دارد.