پربازدیدترین ها

سرویس: استانی کد خبر: 219730 ۰۹:۵۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۵

استاندار:

کرمانشاه به طرح ملی گفت و گوی خانواده نیاز دارد

کرمانشاه- ایرنا - استاندار کرمانشاه گفت: تصور می کنم که کرمانشاه بیش از هر استانی به طرح ملی گفت و گوی خانواده نیاز دارد و امیدوارم با یک هم اندیشی در قالب این طرح بتوانیم بر مشکلات و چالش های اجتماعی غلبه کنیم.

کرمانشاه به طرح ملی گفت و گوی خانواده نیاز دارد

به گزارش بازی دراز، به گزارش ایرنا، هوشنگ بازوند عصر شنبه در همایش گفت و گوی ملی خانواده با حضور معاون رئیس جمهوری در اموز زنان و خانواده در سرسرای تدبیر استانداری کرمانشاه، افزود: در بازدیدی که چندی پیش به همراه مدیرکل بهزیستی استان از گرمخانه ها داشتیم با وضعیت ناراحت کننده ای در خصوص شرایط زندگی افراد حاضر در این مراکز مواجه شدیم.
وی اظهار داشت: اکنون که با نظرات و همفکری متخصصان، کارشناسان و صاحبنظران حاضر در جلسه امروز آشنا شدم امیدوار هستم تا بتوانیم با این هم اندیشی بر چالش های اجتماعی غلبه کنیم.
او تصریح کرد: اگر چه چالش های اجتماعی با زلزله سال گذشته افزایش یافته ولی چنین فرصت هایی که از این طرح و هم اندیشی حاصل می شود به عنوان یک سرمایه بزرگ می تواند بر آسیب ها غلبه کند.
بازوند ادامه داد: رسیدگی و کمک دهی به این طرح به عنوان یکی از اولویت های کاری در سال 98 قرار می گیرد و اگر نتوانیم این چالش ها را تعیین تکلیف کنیم و یا آن را به فرصت تبدیل نماییم، تهدید جدی تلقی می شود.
استاندار کرمانشاه در بخش دیگر از سخنانش با بیان اینکه بازسازی وضعیت روحی و روانی زلزله زدگان برای اولین بار در دولت تدبیر و امید مورد توجه جدی واقع شده است، گفت: ارگان های بسیاری از دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی گرفته تا سازمان های مردم نهاد پیگیر این مقوله مهم بوده اند.
بازوند با بیان اینکه بازسازی وضعیت روانی زلزله زدگان چالش سختی بوده و هست، گفت: از 6هزار و 300 پس لرزه در استان، نزدیک به 900 پس لرزه موجب هراس بالای زلزله زدگان شده و آنان را از خانه به بیرون کشانده و موجب تنش روانی در زلزله زدگان می شود.
او از کرمانشاهیان به عنوان مردمانی مقاوم و صبور یاد کرد و گفت: این مردم به راحتی از کاستی هایی که دارند عبور می کنند، توقع آنچنانی ندارند، با مشکلات دست و پنجه نرم می کنند و بسیاری از آنان بیش از یکسال است که در کانکس ها کوچک زندگی می کنند.
بازوند اضافه کرد، همه این عوامل ما را ملزم می کند تا گفت و گوها و مهارت های ارتباطی را افزایش داده و در راستای تقویت و تحکیم بنیان خانواده، شکاف بین نسلی راکاهش دهیم.
در ادامه این جلسه عده ای از اساتید، صاحبنظران و کارشناسان به ارائه پیشنهادات و نقاط ضعف و قوت طرح ملی گفت و گوی خانواده پرداختند