پربازدیدترین ها

سرویس: استانی کد خبر: 219338 ۱۰:۳۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۸

استاندار کرمانشاه:

سرمایه گذاران را از طریق اعطای مشوق ها حمایت می کنیم

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه بسترهای سرمایه گذاری در استان فراهم است، گفت: مجموعه مدیریتی استان از طریق اعطای مشوق ها و معافیت های مالیاتی از سرمایه گذاران در استان حمایت می کنیم.

 سرمایه گذاران را از طریق اعطای مشوق ها حمایت می کنیم

به گزارش بازی دراز، به گزارش خبرنگار ایرنا؛ هوشنگ بازوند دوشنبه شب در همایش معرفی فرصت های سرمایه گذاری استان کرمانشاه در هتل «اسپیناس» تهران افزود: از سرمایه های سرمایه گذاران همانند سرمایه خود حفاظت و حمایت می کنیم و این اطمینان را به آنها می دهیم که سرمایه گذاری در کرمانشاه سودآور است.
او کرمانشاه را بهشت سرمایه گذاری در ایران معرفی کرد و گفت: تمام شرایط اکنون برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف در این استان فراهم است.
او گریزی به ظرفیت های کرمانشاه به استناد آمار و ارقام زد و گفت: 371 کیلومتر مرز مشترک، سه مرز رسمی و پنج بازارچه مرزی یکی از مهمترین ظرفیت های این استان است.
به گفته بازوند ، از فروردین تا آبان امسال ماهانه 28 هزار کامیون از این مرزها تردد کرده اند و صادرات نیز در این مدت 54 درصد رشد داشته است. 
استاندار کرمانشاه در ادامه صنعت را از دیگر بخش های با ظرفیت فراوان در کرمانشاه دانست و گفت: یک هزار و 36 واحد صنعتی در استان فعال است و سه واحد پتروشیمی نیز مشغول به کار می باشد و استان در این بخش جزو قطب های کشور محسوب می شود.
او شهرک های صنعتی کرمانشاه با مساحت یک هزار هکتار را از دیگر ظرفیت های استان دانست و افزود: با قیمت مناسب ، زمین را در این شهرک ها در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهیم.
او فرودگاه بین المللی کرمانشاه با هفته ای 120 پرواز، راه آهن و جاده ها را به عنوان دیگر ظرفیت های مهم این استان نام برد و گفت: پروژه اتصال قطار کرمانشاه با خسروی نیز اکنون در دست اجراست.
استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود این استان را مرکز ثقل غرب کشور دانست و گفت: در کمتر از 2 ساعت می توانیم به مردم استان های همجوار خدمات ارائه دهیم.
بازوند گردشگری را از جمله ظرفیت های مهم دیگر استان دانست و افزود: وجود چهار هزار اثر تاریخی و جاذبه های طبیعی فراوان می تواند به جذب سرمایه گذاری کمک کند.
برشمردن ظرفیت های بخش کشاورزی دیگر محور سخنان استاندار کرمانشاه بود که به آن اشاره کرد و گفت: 7.8 درصد آب کشور متعلق به این استان است و حدود 2 هزار و 500 کیلومتر رودخانه و آبراهه نیز در این استان وجود دارد.
او به 16 سد در دست اجرا و 9 سد بهره برداری شده نیز اشاره کرد و افزود: این سدها می تواند به رونق بخش کشاورزی و گردشگری کمک کند.
وی زمین های کشاورزی استان کرمانشاه را 950 هزار هکتار با تولید سالانه چهار میلیون تن انواع محصولات اعلام کرد و گفت: طرح گرمسیری به منظور تامین آب مورد نیاز اراضی کشاورزی در غرب استان اکنون در دست اجراست.
وی از طرح گرمسیری به عنوان بزرگترین پروژه عمرانی استان بعد از انقلاب نام برد و تصریح کرد که برای این پروژه بیش از هشت هزار میلیارد تومان هزینه شده و در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد.
استاندار کرمانشاه در پایان از همکاری و کمک بانک ها در زلزله قدردانی کرد و گفت: از جانب بانک ها این قول را به سرمایه گذاران می دهم که به سرمایه گذاری در استان کمک کنند.
استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت دارای 32 شهر و 2 هزار و 622 روستا است.