آخرین مطالب

پربازدیدترین ها

سرویس: استانی کد خبر: 216104 ۱۰:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۲/۳۰

مدیرکل استاندارد کرمانشاه:

واحدهای صنفی در ماه رمضان تحت نظارت هستند

مدیرکل استاندارد کرمانشاه از نظارت کامل این اداره کل بر واحدهای صنفی و عرضه کننده محصولات پرمصرف در ماه مبارک رمضان و برخورد با متخلفان، خبر داد.

  واحدهای صنفی در ماه رمضان تحت نظارت هستند

به گزارش بازی دراز، روابط عمومی اداره کل استاندارد کرمانشاه روز شنبه به نقل از محمودرضا نیازی اعلام کرد: به منظور صیانت از حقوق شهروندان طرح ویژه بازرسی از مراکز عرضه و توزیع مواد غذایی در سطح واحدهای صنفی استان اجرا و نمونه برداری و آزمون های لازم از آن ها به عمل می آید.
وی ادامه داد: در این طرح بر فروش محصولات اساسی مردم مانند روغن های سرخ کردنی، شیر، پنیر، کره، شکر، چای، کشک مایع و زولبیا و بامیه که بیشترین مصرف را بین روزه داران دارند، نظارت مستمر انجام خواهد شد.
نیازی با بیان اینکه این طرح از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز و تا پایان آن نیز ادامه خواهد داشت، افزود: محصولات پرمصرف از حیث داشتن علامت استاندارد، کد 10 رقمی درج شده زیر علامت استاندارد، بسته ‌بندی، شکل ظاهری و تاریخ مصرف کنترل می‌شوند.
مدیرکل استاندارد کرمانشاه یادآوری کرد: چنانچه محصولات مذکور مطابق ویژگی‌های استاندارد نباشند، براساس مقررات سازمان ملی استاندارد ایران نسبت به توقیف و جمع‌آوری آنها اقدام خواهد شد.
وی در ادامه از انجام بازرسی مستمر ترازوهای مورد استفاده اصناف مختلف در استان نیز خبر داد و گفت: در این ماه به دلیل تولید و عرضه بیشتر کالاهای مصرفی همچون زولبیا و بامیه، آش و حلیم، اداره استاندارد نسبت به بازرسی، کنترل و آزمون ترازوهای مورد استفاده در مراکز عرضه و فروش کالاها نظارت می کند.
نیازی در پایان خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده کالاهایی که پس از ارسال کد 10 رقمی منحصر به فرد در زیر نشان استاندارد روی بسته ‌بندی کالا به سامانه 10001517 اعتبار آن‌ها مورد تائید قرار نگرفت یا فاقد علامت استاندارد بودند، اداره کل استاندارد را از طریق تلفن گویای 1517 در جریان قرار دهند.
در استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت بالغ بر 60 هزار واحد صنفی در حوزه های مختلف فعالیت می کنند.