سرویس: استانی کد خبر: 215746 ۰۹:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۴

معاون استاندار کرمانشاه:

تشکل های غیردولتی برای کمک به کاهش آسیب ها تقویت می شوند

معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه به دنبال تدوین برنامه راهبردی برای کاهش آسیب های اجتماعی در استان هستیم، گفت: برای کاهش آسیب های اجتماعی تشکل های غیردولتی را تقویت می کنیم.

 تشکل های غیردولتی برای کمک به کاهش آسیب ها تقویت می شوند

به گزارش بازی دراز، محمد ابراهیم الهی تبار روز دوشنبه در نشست فرمانداران با حضور استاندار کرمانشاه و معاونان در سرسرای تدبیر استانداری با تاکید بر توجه ویژه فرمانداران به مقوله آسیب های اجتماعی، افزود: در این راستا به نقش مهم تشکل های غیر دولتی در یاری رساندن به مجموعه مدیریتی استان به منظور کاهش این آسیب ها اعتقاد ویژه داریم و به دنبال تقویب این تشکل ها برای ارائه توانمندی و خدمات بیشتر هستیم.
وی اظهار کرد: امسال تلاش خواهیم کرد که دفتر تسهیل گری توسعه اجتماعی در استان راه اندازی گردد تا هر چه بیشتر و بهتر نسبت به کاهش آسیب های اجتماعی اقدامات لازم صورت گیرد.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه در ادامه تلاش برای کاهش آسیب های اجتماعی را یکی از اولویت های اصلی و مهم در استان دانست و گفت: امسال در راستای کاهش آسیب های اجتماعی برنامه های خود را تدوین کرده ایم. 
الهی تبار افزود: استان کرمانشاه در سال گذشته در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی به توفیقات خوبی دست یافته است.
به گفته او استان در زمینه جرائم سرقت منازل و مغازه در سال گذشته نسبت به سال 1395 به ترتیب با 12 و 18 درصد کاهش روبرو بوده و همچنین نزاع های فردی و جمعی نیز با کاهش مواجه بوده است.
وی اظهار کرد: این دستاوردها نتیجه عملکرد و تلاش های مسئولان ذیربط است که باید برای سال جاری این تلاش ها را افزایش دهیم.
وی از فرمانداران خواست که تلا ش ها و پیگیری های خود را برای افزایش رضایت مندی عمومی در جامعه افزایش دهند.
براساس اعلام مسئولان؛ بیکاری، اعتیاد، طلاق، قاچاق کالا، سرقت، خودکشی و نزاع جزء آسیب های اجتماعی اولویت دار استان کرمانشاه است. 
در استان کرمانشاه که بیش از 24 هزار کیلومتر مربع وسعت دارد؛ حدود 2 میلیون نفر جمعیت در 14 شهرستان و بیش از 2 هزار و 600 روستا سکونت دارند که از این تعداد نیمی از جمعیت در مرکز استان زندگی می کنند.
این استان بافتی قومی و مذهبی دارد و اقوام کُرد، لک، جاف و ترک و همچنین مذاهب و فرق اهل تسنن، تشیع و اهل حق در این استان سکونت دارند.
استان کرمانشاه همچنین 371 کیلومتر مرز مشترک با 2 بخش کُردنشین و عرب نشین کشور عراق دارد و می توان گفت جزء استان های مهم کشور محسوب می شود.
به دلیل تنوع قومی و مذهبی و وجود خُرده فرهنگ های فراوان از استان کرمانشاه به عنوان هندوستان ایران نام می برند، کرمانشاه از پیشینه تاریخی نیز برخوردار است و سنگ نوشته ها و بناهای تاریخی دوران قبل از اسلام و دیگر دوره های تاریخی نشان از وجود فرهنگ و تمدن در این دیار دارد.