پربازدیدترین ها

سرویس: استانی کد خبر: 215344 ۱۰:۱۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۶

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور:

نماز جمعه تریبونی کاملا فراجناحی است

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، سنگر نماز جمعه را تریبونی کاملا فراجناحی دانست و گفت: نماز جمعه تریبونی مقدس و پایگاه آن نیز الهی است که خطیب جمعه وقتی پشت این تریبون قرار می گیرد باید از از مسائل حزبی و جناحی کاملا پرهیز کند.

  نماز جمعه تریبونی کاملا فراجناحی است

به گزارش بازی دراز، حجت الاسلام محمدجواد علی اکبری روز پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمانشاه در سرسرای اجتماعات استانداری، 
تصریح کرد: ورود منازعات سیاسی و جناحی به نماز جمعه کاملا خلاف نظر رهبری و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه است که خوشبختانه تاکنون مورد خاصی نیز که بخواهد قداست نماز جمعه را زیر سوال ببرد رخ نداده است.
وی تاکید کرد: تریبون نماز جمعه ناظر به مصحلت های کلان نظام است که در چارچوب منویات رهبری و ایجاد همدلی و وحدت تلاش می کند.

**حضور گسترده مردم در نماز جمعه برنامه سال 97
وی در ادامه سخنان خود حضور گسترده نسل جوان و اقشار مختلف مردم با سلایق گوناگون مهمترین برنامه هایی است که این شورا در سال آینده دنبال می کند.
اظهار کرد: تحقق این دو برنامه راهبردی نیازمند برنامه ریزی دقیق و حساب شده ایست که حتما سعی می کنیم آن را عملیاتی کنیم.

وی افزود: به برکت انقلاب اسلامی 40 سال است که نماز وحدت بخش جمعه در کشور برگزار می شود و فکر می کنم در این مدت برکات زیادی برای کشورمان و خصوصا شهرهای کوچکتر به همراه داشته است.

حجت الاسلام علی اکبری یادآور شد: در این مدت بسیاری از شهرهای کوچک به برکت نماز جمعه و داشتن امام جمعه ای دلسوز صاحب مراکز علمی و دانشگاهی شده و یا مطالبات آن ها به نتیجه و سرانجام رسیده است.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور خاطرنشان کرد: باز شدن گره از مشکلات مردم و تاسیس حوزه های علمیه برای تربیت روحانیون بااخلاق و روشنفکر از دیگر برکاتی بوده که تریبون های نماز جمعه نصیب ما کرده است.

وی در ادامه و با بیان اینکه نوبت آن رسیده که پس از 40 سال نگاهی دوباره به اثربخشی نماز جمعه داشته باشیم، افزود: باید نگاهی آسیب شناسانه به مسائل و مشکلات پیش رو داشته باشیم تا بتوانیم به دو خواسته مورد نظر خود در سال 97 که جذب بیشتر نسل جوان و اقشار مختلف مردم برای حضور در نماز جمعه است، دست پیدا کنیم.

حجت الاسلام علی اکبری تاکید کرد: ایجاد جذابیت در نماز جمعه و اینکه جوانان ما واقعا به این نتیجه برسند که می توانند ساعات مفیدی را در مصلی های نماز جمعه گذرانده و به جواب بسیاری از پرسش های خود دست پیدا کنند از جمله راهکارهایی است که می توان دو برنامه پیش بینی شده را جامه عمل پوشاند.

** جوان سازی فکرونگاه مهمتراز جوان سازی سن برای ائمه جمعه است
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در ادامه و در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه آیا این شورا برنامه ای برای استفاده از روحانیون جوان در مسند امام جمعه دارد، گفت: جوان سازی فکرونگاه مهمتر از جوان سازی سن ائمه جمعه است و تمرکز ما بیشتر در سال 97 روی این مسئله معطوف شده است.

وی با بیان اینکه جوانی در امام جمعه تعبیر خاص خود را دارد، یادآور شد: معمولا ائمه جمعه ای که بین 35 تا 40 سال سن دارند جزو امام جمعه جوان ما هستند که البته تعدادی از آن ها نیز در همین استان کرمانشاه حضور دارند.

حجت الاسلام علی اکبری خاطرنشان کرد: آن هایی که در مسند امامت جمعه قرار می گیرند باید سلایق و عقیده هایشان به نسل جوان نزدیک باشد تا بهتر بتوانند مفهوم را به آن ها منتقل و پاسخ مناسبی را نیز دریافت کنند.

** جمع آوری 150 میلیارد ریال کمک در پایگاه های نماز جمعه برای زلزله زدگان کرمانشاه
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در بخش دیگری از سخنانش به حادثه دلخراش وقوع زلزله 7.3 ریشتری استان کرمانشاه که چهار ماه پیش اتفاق افتاد اشاره و اظهار کرد: از همان ابتدای وقوع این حادثه غم انگیز پایگاه های نماز جمعه در سراسر کشور دست به کار شدند و بیش از 150 میلیارد ریال کمک جمع آوری و با تهیه نیازهای زلزله زدگان برای مناطق حادثه دیده استان کرمانشاه ارسال کردند.
وی خاطرنشان کرد: تقریبا به همین مقدار نیز کمک های غیرنقدی جمع آوری و به مناطق زلزله زده استان کرمانشاه ارسال شد تا جامعه روحانیت و ائمه جمعه کشور نیز نقشی در کمک رسانی به مردم حادثه دیده ایفا کرده باشند.
حجت الاسلام علی اکبری یادآور شد: از همان ابتدای حادثه بسیاری از روحانیون چه با لباس روحانیت و چه با لباس های مبدل در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه حضور یافتند و همپا با سایر هموطنان به یاری و حمایت از افراد حادثه دیده پرداختند.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور تصریح کرد: بسیاری از روحانیون در مناطق سنی نشین که از حادثه زلزله متاثر شده بودند حضور یافتند و بدون هیچ چشمداشتی به یاری برادران و خواهران اهل تسنن شتافتند تا قدم مهمی در راستای تقویت وحدت، همدلی و انسجام برداشته باشند.
حجت الاسلام علی اکبری در پایان از ائمه جمعه استان خصوصا در نواحی زلزله زده کرمانشاه که در این مدت کنار مردم بودند و برای کاهش آلام آن ها تلاش کردند، قدردانی نمود.
استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت از 14 شهرستان و 32 شهر تشکیل شده است.
زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله و 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.
این زلزله به 10 شهرستان و یک هزار و 930 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بیش از 100 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دیده اند.