پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 190628 ۰۸:۰۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۴

12 بهمن از زبان کاندیداهای مجلس دهم؛

ازحضور در یگانهای مردمی حفاظت ازشهر تاپایین کشیدن تمثال شاه خائن/ وقتی مردم سرپلذهاب حال وهوای ایام پیروزی انقلاب را خوب به یاد دارند

بازی دراز 1404 : حال وهوای ایام پیروزی انقلاب اسلامی درشهرستان سرپلذهاب را تمام کسانی که درآن روزها حضورداشتند خوب به یاد می آورند دوتن از کاندیداهای مجلس دهم دراین نوشته از آن روزها و احساسی که برای حضور در جشنهای مردمی ومبارزات داشتند سخن به میان آورده اند.

 ازحضور در یگانهای مردمی حفاظت ازشهر تاپایین کشیدن تمثال شاه خائن/ وقتی مردم سرپلذهاب حال وهوای ایام پیروزی انقلاب را خوب به یاد دارند

به گزارش بازی دراز با توجه به قرار گرفتن درایام الله دهه مبارک فجر و همچنین نزدیک شدن به دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی برآن شدیم تا با تنی چند از کاندیداهای این دوره از انتخابات گفتگویی داشته باشیم تا از حضور و حال و هوای آن دوران برایمان بگویند.

در این بین به سراغ علی اشرف حیدری رفتیم . او متولد روستای ریخک از دهستان حومه شهرستان سرپل زهاب می باشد که در دوران انقلاب و 12 بهمن 57 دوشادوش دیگر جوانان سرپل زهابی حوادث انقلاب را رقم زده است.

به سراغ او رفتیم تا کمی از حال و هوای 12 بهمن 57 و روزهای پرشور انقلاب بگوید:

وی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: من در آن دوران ، مسئول هماهنگی تظاهرات دانش آموزی و تقسیم نوارهای صوتی و متنهای انقلابی در مدرسه بودم .

حیدری درادامه افزود: درآن زمان یکی از روشهای رژیم طاغوت به کارگیری و اعلام حکومت نظامی بود اما اسلام دوستی و امام دوستی ، جوانان انقلابی و کسبه و بازار را بیش از پیش مصمم می ساخت تا در برابر رژیم طاغوت ایستادگی نمایند.

این مبارزانقلابی با اشاره به شهادت دانش آموز انقلابی ، ایرج رستمی خاطرنشان شد: در آن روز تلخ با حضور آقایان حجت اله رکاب ، جهانشاه نادری و جواد حسنی که یکی از آزادگان سرافراز خطه سرپل زهاب می باشد میان انقلابیون و رژیم طاغوت درگیری ایجاد شد.

حیدری اذعان داشت: از آنجایی که هسته مرکزی مبازرات انقلاب درمحل مسجد صاحب الزمان بود من نیز به همراه سایر انقلابیون شهرستان در محل پشت بام مسجد مذکور مستقر شده بودم تا مانع هجوم مأمورین طاغوت شویم.

وی درادامه تصریح کرد: تنها سلاح ما ، پاره آخر و سنگ بود و با دستهای خالی دربرابر شلیک گلوله های نیروهای طاغوت ایستادگی می کریدم.

حیدری درادامه از اقدام انقلابی خویش چنین گفت: در تاریخ 5 بهمن ماه 57 ، دقیقا 17 روز قبل از پیروزی انقلاب با یک دستگاه تراکتور رومانی مرحوم پدرم ، تمثال شاه خائن را که درمحل سرابگرم نصب شده بود باهمکاری دوستان انقلابی خود همچون افراسیاب کریمی ، به زیرانداخته و عقب تراکتور کشیدم.

وی از ورود امام خمینی (ره) و شور و شعف بی وصف مردم گفت و اظهارداشت: پس از ورود امام خمینی (ره) تا زمان پیروزی انقلاب در 22 بهمن 57 به همراه دوستان انقلابی خویش در پستهای نگهبانی محله به محله شهر مشغول به خدمت بودیم.

حیدری در پایان از جوانان امروز خواهان پاسداری از نظام و مملکت شد واینکه همواره پیرو خط ولایت بوده و همواره مد نظر داشته باشند که برای به ثمر نشستن نهال انقلاب خونهای بسیاری جاری شده است.

در بابی دیگر به سراغ کاندید جوان این دوره از انتخابات رفتیم :

فردین بخشنده یکی دیگر از کاندیداهای حضور درمجلس دهم است که درگفتگو با خبرنگار ما گفت: من در زمان پیروزی انقلاب اسلامی تنها 4 سال داشتم .آنچه که به یاد دارم خاطرات اندک اما شیرینی است که هرسال با آغاز دهه فجر در ذهنم تداعی می شوند.

وی درادامه اظهارداشت: پدر من ، خاطرات دوران انقلاب را به خوبی به یاد دارد چرا که ناشی از حضور وی در راهپیمایی ها و جشنهای پیروزی انقلاب می باشد.

بخشنده درادامه افزود: همانطور که می دانید درآن زمان تعداد کمی وسایل نقلیه وجود داشت، درآن سالها پدرم راننده مینی بوس و تنها وسیله نقلیه موجود ، مینی بوس پدرمن بود.

وی اذعان کرد: با توجه به گفته های پدر و خاطراتی که برایم تعریف کرده ، اهالی روستای گاوچالی دهستان پاطاق را برای حضور در مراسمات و جشنهای انقلابی به شهر سرپل ذهاب منتقل می نمود.

بخشنده در پایان خاطر نشان شد: از آنجایی که دران زمان کودکی خردسال بودم اما پدرم مرا نیز با خود برای شرکت در مراسمات همراه می برد تا ازهمان اوان کودکی با جریان انقلاب آشنا و پرورش یابم و اکنون پس ازگذشت سالها با به یاد آوردم خاطرات سایه روشن آن زمان ، شور و شوق مردمان دوران انقلاب در تاروپودم نقش می بندد و انگیزه ای برای گام برداشتن درمسیر ارج نهادن و پیشرفت سرزمینم درمن شکل می گیرد.

گفتنی است فردین بخشنده متولد 10/11/1353 در روستای گاوچالی ازتوابع دهستان پاطاق شهرستان سرپل زهاب می باشد که کاندید انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی است.

کاندیداهای دهمین دوره مجلش شورای اسلامی در حوزه انتخابی قصر شیرین ، گیلانغرب و سرپل ذهاب به سوال خبرنگار مطلع الفجر پاسخ گفتند .

به نقل از مطلع الفجر /پروین:افتخار حضور در صفوف انقلابیون مبارزاول انقلاب را نداشته ام/خدمت به محرومیت منطقه را از جنس روحیات انقلابی میدانم

کاندیدای انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه گیلانغرب ، قصر شیرین و سرپل ذهاب گفت :اگرچه افتخار حضور در صف مبارزان انقلابی اوایل انقلاب را نداشته ام اما اگر خدا توفیق  خدمت دهد و منشا ء خیر  برای منطقه محروم  باشم، خود را در همان صفوف انقلابی احساس میکنم .

 

یوسف پروین در گفتگوی اختصاصی  با خبرنگار مطلع الفجربا اشاره به دستاوردهای ارزشمند و عزتمندی که با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی نصیب ملت شد تصریح نمود: در سالهای قبل از پیروزی انقلاب در منطقه ما و بخصوص شهر گیلانغرب ،ظلم ، اختناق و بی رحمی و بی تفاوتی های حکومت طاغوت دامنگیر مردم محروم منطقه بود تا جایی که طبابت نا چیز از مردم این شهر را پزشکهایی پاکستانی و هندی انجام می داند.

 

وی در پاسخ به این سوال خبرنگار مطلع الفجر  که در زمان انقلاب کجا بودید و چه می کردید؟ گفت: در آن زمان بنده هنوز به دنیا نیامده بودم چرا که  متولد 1362 هستم  و طبیعتا فرصت و افتخار حضور در ان میدان مبارزه و استقلال خواهی را نداشته ام  و بی شک  برای همه ازادی خواهان و انقلابیون در ان زمان  مرید رهبری دانا ،  مدبر و فرزانه همچون حضرت امام خمینی(ره)به عنوان معمار کبیر انقلاب  و تبیین ولایتمدار، افتخاری بس شگرف و منحصر به فرد بود است .

پروین با عنوان این مطلب که به پشتوانه ولایت و همت مردمی انقلابی و از ظلم ظاغوت به ستوه امده در 22 بهمن 57 حکومت سرشار از منکرات در هم شکست و بزرگترین معروفات، اسلام ناب محمدی ،نعمت ولایت وانقلاب اسلامی استوار گردید ابراز داشت: من حضور در میدان مبارزات انقلابی را یک توفیق الهی میدانم و اگر در ان شرایط  حضور داشتم بی شک همپای بزرگان در شهرم گیلانغرب که هم شهید دادند و هم جانباز  فریاد مردگ بر شاه و درود بر جمهوری اسلامی سر میدادم و بیزاری و خود را از از رژیم هزاران ساله طاغوتی و شاهنشاهی اعلام میداشتم.

 

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه گیلانغرب ، قصر شیرین و سرپل ذهاب تصریح کرد :طلوع انقلاب اسلامی درنوع خود یک نوآوری بزرگ تاریخی است دانایی‌محوری،حق‌گرایی و بهره‌مندی ازموهبت ولایت و هدایت عالمانه امام(ره) و مقام معظم رهبری و همچنین اداره امور جامعه بر پایه اسلام از ویژگی‌های اصیل انقلاب اسلامی است.

 

پروین با اشاره به اینکه حقیقتا در زمان طاغوت  مردم منطقه ما خصوصا گیلانغرب زیر ظالمانه ترین  اختناق و بی رحمی ظالمانه عواملب شاه بودند اظهار داشت:حضرت امام خمینی(ره) پرچمدار عزت و استقلال و آزادی ایم ملت بود و  برای ملت ایران تجلی لطف خدا و تبلور تحقق آرزوهای دیرینه مردمی بود که سالها ظلمت و تاریکی حکومت شاهنشاهی را تحمل میکردند با استقرار حکومت الهی، درستی نگاه به حکومت در سایه ارزش‌های اسلام را به حقانیت رساند.

کاندیدای انتخابات مجلس شورای اسلامی در گیلانغرب در پایان این نکته را ذکر کرد که به نظرم امروز برای ما که از حضور در مبارزات انقلابی آغاز ین روزهای پیروزی شکوهمند انقلاب باز مانده ایم  اگر درلوای علم عزتمند انقلاب و رهنمون های  دلسوزانه  رهبرم  فردی خادم  ومنشاء خیر برای مردم محروم منطقه باشیم به مانند این است که همصدای ان مبارزان انقلابی حضور در عرصه مبلارزات اوایل انقلاب را تجربه کرده ایم.

یوسف پروین  متولد سال 1362، دانشجوی دکترای فلسفه و نامزد انتخابات  دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه گیلانغرب ، قصر شیرین و سرپل ذهاب میباشد .

فرهاد تجری:دانش آموزان در اولین اقدام تصاویر شاه بر سربرگ کتابها را پاره کردند/  شاه برای مردم نماد زورگویی، ظلم و حق کشی بود

کاندیداهای مجلس شورای اسلامی گفت:در اولین اقدام و همپای مبارزان اوایل انقلاب، ما دانتش آموزان نیز  در سر کلاسهای درس تصاویر شاه ملعون را که بر سربرگ کتابها بود را پاره و شعارهای مرگ بر شاه و مرگ بر طاغوت سر دادیم .

 

فرهاد تجری  در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مطلع الفجر در پاسخ به این سوال که در روزهای پیروزی انقلاب  کجا بودید و چکار می کردید ضمن تبریک سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی  اظهار داشت: در ان سالها کلاس چهارم ابتدایی بودم و طبیعتا به لحاظ سن و سال کمی که داشتم امکان حضور در بطن تظاهراتها  که در شهر سرپل ذهاب بود را نداشتم .

وی تصریح نمود : ما که در مقاطع ابتدایی تحصیل میکردیم  و فضای عمومی جامعه  در مبارزه با خفقان ستم شاهی رژیم  هم مانند سایر نقاط در سرپل ذهاب   نیز ملتهب بود هر بار در سر کلاسها به بهانه های مختلف زمینه اعتراض و تجمع و نا ارامی را فراهم  و شعارهای مرگ بر شاه میدادیم .

 

تجری افزود:همچنین در این زمان به نشانه اعتزاض در حرکتی دسته جمعی  تصاویر شاه که بر سربرگ کتابهای درسی  آن زمان بود را پاره کردیم و در محوطه مدرسه شعارهای مرگ بر شاه و مرگ بر طاغوت سر میدادیم  و گاهاً تصاویر نا واضحی که از کانالهای مختلف  از تمثال حضرت امام خمینی .ره. به دست ما میرسید را در بین همکلاسیهایمان توزیع می نمودیم .

 

کاندیدای انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه گیلانغرب ، قصر شیرین و سرپل ذهاب  در ادامه این گفتگو ضمن اشاره به دستاوردهای عزتمند پیروزی انقلاب اسلامی اذعان داشت: پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین رویداد در تاریخ ایران و واقعه‌ای است که دستاورد خون شهدای گران‌قدر انقلاب اسلامی است و در راستای صیانت از این انقلاب در دفاع مقدس و وقایع دیگر نیز شهدایی را تقدیم کرده‌ایم.

تجری به نقش بی بدلیل رهبری و مردم در به بار نشستن انقلاب اشاره کرد و  ادامه داد: به واقع انقلاب اسلامی و عرصه پیروزی شکوهمند آن نماد تجلی مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خودشان بوده و به‌نوعی شکوه برنامه‌های بزرگداشت ایام‌الله دهه فجر باید متناسب این شأن و جایگاه والای انقلاب اسلامی باشد و باید در تدوین برنامه‌ها به این مهم توجه ویژه شود.

فرهاد تجری متولد 1347 ، کاندیدای انتخابات  دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه گیلانغرب ، قصر شیرین و سرپل ذهاب، حقوقدان و مدرس دانشگاه  می باشد

 

 

*حاتم پور:به انقلابی بودن خود افتخار میکنم/ گیلانغرب نیز در اغازین سالهای  مبارزات انقلابی کارنامه افتخار آمیزی دارد

مطلع الفجر:کاندیدای مجلس شورای اسلامی  در حوزه انتخابی قصر شیرین ، گیلانغرب و سرپل ذهاب گفت :اگرچه در زمان انقلاب فرصت  حضور در مبارزات را نداشته ام اما خود را فردی انقلابی و متعهد به ارمانهای انقلاب  میدانم.

ستار حاتم پور در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مطلع الفجر  ضمن تبریک به مناسبت سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اظهار داشت:انقلاب اسلامی ایران به عنوان یک انقلاب فرا جناحی که متعلق به همه ملت است ، یک انقلاب مردمی است که پس از گذشت سی و هفت سال، مردم همچنان حامی و پشتیبان آن هستند و این ویژگی باعث متمایز و استثنا بودن انقلاب ما در سطح جهان شده است و همه ما که در زیر چتر چنین انقلاب عزتمندی زندگی میکنیم به خود میبالیم..

 

کاندیدای  مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه قصر شیرین ، گیلانغرب و سرپل ذهاب  در پاسخ به این سوال  خبرنگار مطلع الفجر که در سالهای پگیروزی انقلاب کجا بودید و چکار میکردید  پاسخ داد : در ان سالها یعنی در بهمن 57 بنده که متولد 1358 هستم هنوز متولد نشده بودم  اما هر انسانی که دل در گرو انقلاب ، ولایت فقیه و در دل بیزاری از طاغوت وظلم و ستم را داشته باشد  ارزوی حضور در صفوف ان مبارزان نستوه را دارد.

 وی در ادامه یاد اور شد: در شهرستان گیلانغرب نیز همانند دیگر نقاط کشور و انچنان که ما از پدران و پدر بزرگهای خود شنیده ایم ظلم و ستم عظیم در حقوق اولیه مردم از حسث حوزه های رفاهی ، بهداشت  و در کل همه حوزه های از حقوق فردی تا اجتماعی  روا شد چرا که اساس رژیم طاغوت بر خفقان ، بی رحمی و ظلم استوار بود  و مردم این منطقه حتی برای دفاع از حقوق مسلم خود هم حق هیچونه اعتراضی را نداشتند چرا که با شدید ترین شکل ممکن انها را پاسخ می گفتند .

 حاتم پوربه تاریخ مبارزات انقلاب در گیلانغرب  و شهرهای غربی اشاره کرد و مردم شهر ما هم نیز  از همان سالهای منتهی به پیروزی النقلاب  با وجود جو حاکمیتی ظالمانه و تاریکی که بود به خیابانها امدند  و ما هم میتوانیم مدعی باشیم که اگرچه خومان در ان عرصه حضور در مبارزه های انقلابیون را نداشته ایم اما پدران و پدر بزرگهای  ما و همشهریانمان سهم ارزشی را در فریادهای انقلابی و ضد طاغوتی  رقم زده اند و ما هم خود را وارثان همان پدران  انقلابی میدانیم .

 

کاندیدای  مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه قصر شیرین ، گیلانغرب و سرپل ذهاب  ا یاد اور شد:برای کسی که ادعای انقلابی بودن دارد همین بس که در زیر پرچم پر افتخار انقلاب اسلامی و در  زیر سایه رهنمونهای  مقام معظم رهبری  به اصل انقلاب ، ولایت فقیه و معتقد به حرکت جهادی در پستهای مسئولیتی به منظور محرومیت زدایی و خدمت رسانی به محرومان  قدم بردارد و بنده نوعی هم  مفتخرم که در جرگه  خیل عظیم ارزشی ها ، انقلابیون  و معتقدین به نظام و انقلاب اسلامی  قرار گرفته ام  و خود را سرباز کوچک نظالم جمهوری اسلامی میدانم .

 ستار حاتم پور متولد 1358  ،کاندیدای   دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه قصر شیرین ، گیلانغرب و سرپل ذهاب   و در حال حاضر کارمند اداره راه و شهرسازی شهرستان کنگاور می باشد