پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 219505 ۱۲:۴۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۷

گزارش:

گلایه‌های صاحبان واحد‌های صنعتی زلزله‌زده سرپل ذهاب از بی‌توجهی مسئولان تا مانع تراشی بانک ها وعدم امهال وام

بازی دراز1404: با توجه به شرایط خاص محرومیت و مرزی بودن شهرستان سرپل ذهاب تعطیلی برخی از واحدهای تولیدی درشهرک صنعتی این شهرستان به داستانی دنباله دار و کابوسی تلخ برای صاحبان واحدهای تولیدی و کارگران بیکارتبدیل شده است.

گلایه‌های صاحبان واحد‌های صنعتی زلزله‌زده سرپل ذهاب از بی‌توجهی مسئولان تا مانع تراشی بانک ها وعدم امهال وام

به گزارش بازی دراز، با توجه به شرایط خاص محرومیت و مرزی بودن شهرستان سرپل ذهاب تعطیلی واحدهای تولیدی درشهرک صنعتی این شهرستان به داستانی دنباله دار و کابوسی تلخ برای صاحبان واحدهای تولیدی و کارگران بیکار تبدیل شده است.

 

زلزله 7وسه دهم ریشتری آبان ماه سال گذشته درشهرک صنعتی سرپل ذهاب خسارات فراوانی به بارآورد، نان برسرسفره تعداد کثیری ازکارگران بومی آجرکرد و موجب تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی که حجم بسیاری ازنیازهای روزمره این شهر را تامین می کرد، شد.

واحدهای صنعتی خسارت دید منتظر امهال وام ها/ مانع تراشی بانک ها در پرداخت تسهیلات

 

برخی ازصاحبان واحدهای تولیدی درگفتگو با خبرنگارما اظهارداشتند: چرا باید ما فعالان تولیدی تاوان تصمیم های نسنجیده مسئولین مربوطه را بدهیم ؟ بیش از یکسال از گذشت زلزله می گذرد و هنوز درمراحل کاغذ بازی بانک ها و ادارات هستیم. ضمانت های برای تسهیلات درنظر گرفتند که بسیار سنگین وغیرقابل انجام است. این راه چاره نیست این راه بیراهه است که ما را سرگردان کرده است.

برخی دیگربیان داشتند: تسهیلات بانکی کفاف حل مشکلات سرراه تولید با کیفیت را نیز نمی دهد، حمایت ازتولید وکالای ایرانی چرا باید از سوی مسئولین نادیده گرفته شود ؟ مسئولین به قول های خود درامر امهال وام ها عمل نمی کنند؟ ما مرزداران این کشور،علاوه براینکه در زمان جنگ تحمیلی خسارات بسیاری متحمل شدیم باری دیگر زلزله کمرمان را شکست و ویرانه های بسیاری به بار آورد و سرمایه های چندین ساله خود را از دست دادیم حال باید مسئولین بفکرچاره ای برای اشتغال این اقشارفعال و توانایی شهرستان مرزی باشند تا باری دیگر واحدهای تولیدی رونق تازه ای به خود بگیرند و اقتصاد شهربار دیگرسرپا نگه دارند.

 

خبرنگار ما به سراغ جمعی از مسئولین مربوطه رفته تا مطالبات صاحبان مشاغل شهرک صنعتی مورد پیگیری قرار هد:

 

از ظرفیت وزارت و ظرفیت استانی و شهرستانی برای بازیابی واحدهای تولیدی غیرفعال استفاده می شود.

 

نماینده مردم سرپل ذهاب درمجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: به گفته و بنا به قول مساعد معاون وزیر صنعت ،معدن و تجارت از ظرفیت وزارت و ظرفیت استانی و شهرستانی برای بازیابی واحدهای تولیدی غیرفعال استفاده می شود.

وی افزود: تلاش خواهد شد زمینه تولید و رونق اقتصادی، سامان بخشی واحدهای تولیدی و ایجاد اشتغال درشهرک صنعتی سرپل ذهاب فراهم شود.

تجری تاکید کرد: مشکلات شهرک صنعتی سرپل ذهاب یکی ازموضوعات مهم برای ما مسئولین است و لذا در این راستا نیازمندی ها و مشکلات مردم زلزله زده به هیئت دولت منعکس خواهیم کرد.

 

صاحبان واحدهای تولیدی ضمانت کافی برای تسهیلات بانکی ندارند

 

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سرپل ذهاب در گفتگو با خبرنگار ما بیان داشت: شهرک صنعتی شهرستان سرپل ذهاب دارای 63 واحد تولیدی بوده است که قبل از وقوع زلزله 3/7دهم ریشتری آبان ماه سال گذشته 29 واحد تولیدی آن فعالیت داشته است.

 

وی افزود: روزهای اولیه پس از زلزله، تجهیزات و امکانات لازم برای آواربرداری 63 واحد تولیدی خسارت دیده در شهرک صنعتی شهرستان سرپل ذهاب دراختیارصاحبان آنها قرار دادیم .

 

وی ادامه داد: به هرواحد تولیدی خسارت دیده 10 میلیون تومان کمک از محل شرکت شهرک صنعتی پرداخت شد.

 

وی تصریح کرد: به 16 واحد تولیدی از500 میلیون تا 4 میلیارد تومان به نسبت فعالیت واحد، تسهیلات پرداخت شده است.

منصور کاکایی با بیان اینکه مراحل پرداخت تسهیلات به 25 واحد تولیدی آسیب دیده درحال انجام است ، افزود: پرداخت تسهیلات به 2 واحد تولیدی که مبلغ درنظرگرفته شده بیش از15 میلیارد تومان است نیازبه تایید صلاحیت کشوری دارد و مابقی واحدهای تولیدی که تاکنون بلاتکلیف واحدهای خود را رها کردند صرفا بدلیل عدم ضمانت کافی دربرابرتسهیلات بانکی است که نتوانستند تضامین لازم را فراهم کنند.

 

وی درپایان گفت: اکنون از 29 واحد فعال تولیدی قبل اززلزله در شهرک صنعتی شهرستان، 19 واحد فعالیت خود را ازسرگرفته است.

انتهای پیام/3033