پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 218040 ۱۰:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۷

گزارش:

دغدغه این روزهای دانش آموزان و والدین سرپل ذهابی برای شروع سال تحصیلی/مدارس زلزله زده شهرستان بر مدار بازسازی و تجهیز

بازی دراز1404:این روزها دانش آموزان دغدغه خرید لباس،کیف و کفش و لوازم التحریر دارند و والدین با دلی پراز امید دغدغه نبود اسکان دانش آموزان در زیر سقف مدارس را دارند، مسئولین اموزش وپرورش استان کرمانشاه در این رابطه به شرح ذیل جوابگو بودند.

دغدغه این روزهای دانش آموزان و والدین سرپل ذهابی برای شروع سال تحصیلی/مدارس زلزله زده شهرستان بر مدار بازسازی و تجهیز

به گزارش بازی دراز، این روزها در آستانه تب و تاب خرید سال تحصیلی جدید هستیم رنگ و بوی خاصی تو مناطق زلزله زده استان کرمانشاه و شهرستان سرپل ذهاب پیچیده است.

این روزها دانش آموزان دغدغه خرید لباس،کیف و کفش و لوازم التحریر دارند و والدین با دلی پراز امید دغدغه نبود اسکان دانش آموزان در زیر سقف مدارس ...

والدین با دلهره ای فراوان و پیگیر این موضوع که اکثریت مدارس زلزله زده سرپل ذهاب هنوز تکمیل و بازسازی نشده اند تکلیف دانش آموزان و سرپناهی امن برای اول مهر چه می شود؟

 

برخی از والدین سرپل ذهابی درگفتگو با خبرنگارما اظهار داشتند: با وضعیت گرانی و تورم بازار و کمبود مصالح ساختمانی بعد از زلزله آبان ماه سال گذشته، هنوز نتوانستیم سرپناهی برای فرزندانمان فراهم کنیم که شب های آسوده ای در کنارهم باشیم ، تابستان داغی در کانکس سپری کردیم، حال با یک نگاه اجمالی از روند ساخت وساز مدارس شهر می توان فهمید که 100درصد مدارس تخریبی هنوز تکمیل نشدند، چگونه فرزندانمان برای تحصیل به مدرسه ای بفرستیم که تکلیف هنوزمشخص نیست؟ مسئولین باید به فکر چاره ای باشند.

رستمی در ادامه با ما گفت: دغدغه اینکه فرزندم برای اول مهر سرگردان جابجایی مدرسه نباشد برای خودم و خیلی از والدین حائز اهمیت است ،امنیت روحی و روانی فرزندانمان باید در اولویت کارقرار بگیرد.

 

عده ای دیگراز والدین سرپل ذهابی با انتقاد از وضعیت ساخت و ساز مدارس بیان داشتند: موضوع اول اینکه ضمن تقدیر از اقدام نوعدوستی خیرین نیک اندیش، ساخت و ساز مدارس چرا به دست خیرین سپرده شده است آیا دولت سهمیه ساخت 11 مدرسه در شهرستان زلزله زده و نقطه صفرمرزی را نداشته است که اکنون با کم کاری پیمانکاران خیرین مواجهه نشویم؟؟ و دوم موضوع اینکه چرا بر روند عملیات بازسازی مدارس نظارتی نبوده است که به دلبخواه زمانبندی ساخت و سازپیش نرود، اکنون برای سال تحصیلی جدید مدارسی قابل استفاده نداریم و این جای تأسف دارد.

 

به منظور اهمیت این موضوع خبرنگار پایگاه خبری بازی درازبه سراغ جمعی از مسئولین استان کرمانشاه در اداره کل آموزش و پرورش رفت تا مطالبات والدین ودانش آموزان سرپل ذهاب را پیگیری کند:

 

مجید یزدان پناه مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار ما اذعان داشت: مطابق قولی که دادیم سعی میکنیم با برنامه ریزی صورت گرفته تمام دانش آموزان شهر سرپل ذهاب در داخل کلاس ها بدون استفاده از کانکس سرکلاس درس حاضر شوند.

وی گفت: لازم به ذکراست درشهرستان ثلاث باباجانی زلزله اخیر مجدد سبب آسیب چند مدرسه شد و همچنین بعضی از روستاها براساس پارامترهای جمعیت دانش اموزی قبل از زلزله در کانکس بودند ودر کانکس های پیش ساخته در حال تحصیل بودند که بابرنامه ریزی های صورت گرفته اگر مدارس آسیب دیده آماده نشوند در یک یا دو مدارس تا پایان مهرماه برگزاری کلاس زیر سقف مدرسه فراهم نیست و سعی خواهیم کرد تا اول آبان ماه مدارس اماده واستفاده شوند و تلاش خواهیم کرد با کمترین مشکل مهرخوبی به خانواده ها و فرزندانی که مدرسه می روندهدیه بدهیم.

 

رئیس اداره كل نوسازي ، توسعه و تجهيز مدارس استان کرمانشاه مرزبان نظری در ادامه در گفتگو به خبرنگار ما اظهار داشت: پروژه های مهرماه همزمان با سراسر کشور در هفته دوم مهرماه با حضور معاون اول رئیس جمهوردر استان کرمانشاه افتتاح خواهد شد و در این راستا 76 فضای آموزشی در سطح استان کرمانشاه به بهره برداری خواهد رسید .

وی افزود: به همین مناسبت درشهرستان سرپل ذهاب 18 مدرسه روستایی که در زلزله آبان ماه سال گذشته آسیب دیدند و 3 مدرسه شهری در مجموع با 85کلاس درس افتتاح می شود.

 

ایشان در ادامه گفت: پروژه 15 کلاسه قیام، پروژه 9 کلاسه بانک مسکن و بهسازی پروژه 15 کلاسه بنیاد علمی آموزشی قلم چی در سطحح شهرسرپل ذهاب در اول مهر به بهره برداری خواهد رسید.

 

وی با بیان اینکه با توجه به کمبود مصالح و گرانی و تورم در بازار بازسازی مدارس به خیرین سپرده شد، تصریح کرد: از 75مدرسه آسیب دیده شهرستان سرپل ذهاب ، 25 مدرسه شهری بوده که بازسازی آن با میانگین پیشرفت 40درصد در حال انجام است واز 53 مدرسه روستایی آسیب دیده، 47 مدرسه برای اول مهرسال جاری مورد افتتاح و بازگشایی قرار می گیرد و مابقی ساخت مدارس روستایی هم تا 20مهرماه توسط خیرین تکمیل و تحویل دانش آموزان داده می شود.

 

وی گفت: پیش بینی می شود از 25 مدرسه تخریبی شهری ، حدود 15 مدرسه تا پایان سال 97 به بهره برداری برسد و این امر به توان خیر،کمبود مصالح و تغییر در قیمت مصالح ساختمانی و تورم در بازار بستگی دارد که امید است دست به دست هم و با برنامه ریزی درست بتوانیم این پروژه ها به موقع تحویل داده شود و توان ما و مسئولین استانی و کشور در وزارت آموزش و پرورش این است که هر چه سریعتربتوانیم پروژه ها به بهره برداری برسانیم.

 

وی در ادامه به تجهیزات مدارس اشاره کرد و گفت: 8 میلیارد تومان برای تجهیزات کلاسی  و اداری هزینه شده است و امکانات وتجهیزات لازم خریداری و و تحویل اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه شده است که شامل 23هزار صندلی و میز دانش آموزی،یک هزار صندلی معلم وتجهیز 300 کلاس هوشمند سازی است که ان شالله برای اول مهرتحویل دانش آموزان خواهیم داد.

 

این مقام مسئول بیان داشت:همچنین 40هزار بسته آموزشی و لوازم التحریرهفته آینده تحویل دانش آموزان زلزله زده خواهیم داد.

 

انتهای پیام/*